“Η ελπίδα έρχεται, η Ελλάδα προχωράει, η Ευρώπη αλλάζει” το βασικό σύνθημα της καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ

“Η ελπίδα έρχεται, η Ελλάδα προχωράει, η Ευρώπη αλλάζει” το βασικό σύνθημα της καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ
Συνάντηση αντιπροσωπειών του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του κόμματος Αλ. Τσίπρα, και των Οικολόγων- Πρασίνων στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Ευρωκίνηση

Ποια είναι η στρατηγική που θα ακολουθήσει η Κουμουνδούρου όσον αφορά την προεκλογική της εκστρατεία

Με στοχευμένα σποτ τα οποία θα αναφέρονται στους νέους αγρότες, τους συνταξιούχους, τους μικρομεσαίους και αρκετά που θα τονίζουν το επικαιροποιημένο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης θα κινηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ σε όλη της διάρκεια της προεκλογικής καμπάνιας.

Κεντρικό προεκλογικό σύνθημα:

“Η ελπίδα έρχεται, η Ελλάδα προχωράει, η Ευρώπη αλλάζει”

Στην Κουμουνδούρου θα βασιστούν σε ομάδα στελεχών του κόμματος, αλλά και σε εθελοντές, όσον αφορά το δημιουργικό κομμάτι που έχει να κάνει με την παραγωγή των συνθημάτων. Συνεργασία με διαφημιστική εταιρία θα υπάρχει όσον αφορά στην παραγωγή των σποτ που θα προβληθούν είτε στην τηλεόραση είτε στο διαδίκτυο.

Η καμπάνια, τονίζουν κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, θα έχει θετικό άρωμα και δεν θα βασίζεται στην “γκρίζα” διαφήμιση. Αν υποχρεωθούν να απαντήσουν στην επιθέσεις της κυβέρνησης “είναι κάτι που θα το δούμε”, τόνιζε στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα.

Το βασικό επικοινωνιακό επιτελείο που σχεδιάζει την καμπάνια αποτελείται από τον Πάνο Σκουρλέτη, τον Αλέκο Καλύβη και τον Τάσο Κορωνάκη.

Τα στελέχη που “τρέχουν” την καμπάνια είναι οι Ηλίας Χρονόπουλος (πρώην γραμματέας της νεολαίας), ο Γιάννης Αλμπάνης (left.gr), ο Θεόδωρος Μιχόπουλος (δημοσιογράφος) και ο Παναγιώτης Βωβός (δημοσιογράφος).

Εν τω μεταξύ, στο διαδίκτυο κυκλοφορεί το πρώτο σποτ του κόμματος, υποτιτλισμένο και στα αγγλικά. Το βίντεο ανάρτησε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας στο twitter.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα