Ζαχαράκη: Είμαστε υπέρ του debate όλων των πολιτικών αρχηγών

Ζαχαράκη: Είμαστε υπέρ του debate όλων των πολιτικών αρχηγών
Η Σοφία Ζαχαράκη Eurokinissi

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ στην ουσία είπε όχι σε αναμέτρηση Τσίπρα - Μητσοτάκη, ενώ κατά την ίδια οι χθεσινές εξαγγελίες του πρωθυπουργού είναι αντίστοιχης βαρύτητας με τις εξαγγελίες στη ΔΕΘ

“Είμαστε υπέρ του debate όλων των πολιτικών αρχηγών” δήλωσε στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Παιχνίδια Εξουσίας” του Βασίλη Σκουρή η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Ζαχαράκη.

Η Σοφία Ζαχαράκη στην ουσία είπε όχι σε αναμέτρηση Τσίπρα – Μητσοτάκη ενώ κατά την ίδια οι χθεσινές εξαγγελίες του πρωθυπουργού είναι αντίστοιχης βαρύτητας με τις εξαγγελίες στη ΔΕΘ, εννοώντας ότι δεν τήρησε όσα είχε υποσχεθεί.

Τόνισε ότι η ΕΡΤ δε μετέδωσε το ότι ο πρωθυπουργός πήγε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να ζητήσει εκλογές ενώ για τη δημόσια τηλεόραση ανέφερε ότι η ΝΔ δεν θα την κλείσει αλλά θα την αναβαθμίσει με σχέδιο αναδιοργάνωσης.

Σημείωσε ότι στόχος είναι η αυτοδυναμία, εξέφρασε τη διαφωνία της με το νόμο Κατρούγκαλου και κατηγόρησε την κυβέρνηση για υπερφορολόγηση και υποκρισία.

Φορολογία, λειτουργία του κράτους, αίσθημα ασφάλειας και κατάργηση ασύλου, είναι σύμφωνα με την κα. Ζαχαράκη οι πρώτες πρωτοβουλίας μιας κυβέρνησης ΝΔ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα