Αλογοσκούφης: “Στην ώρα τους οι εκλογές”

Αλογοσκούφης: “Στην ώρα τους οι εκλογές”
Θετική η πορεία της οικονομίας σύμφωνα με τον Γ. Αλογοσκούφη

Συνεργασία με τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Αλογοσκούφη είχε το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής

Συνεργασία με τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Αλογοσκούφη είχε το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Ο κ. Αλογοσκουφης ανέφερε ότι η πορεία της οικονομίας είναι θετική σημειώνοντας ότι θα συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις ώστε και η οικονομία να συνεχίσει να κινείται με τους ρυθμούς των τελευταίων ετών.

Η ανάπτυξη, ανέφερε ο υπ. Οικονομίας, το πρώτο τρίμηνο ήταν 4,6% και σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν, κυμάνθηκε στα ίδια επίπεδα και το δεύτερο τρίμηνο ενώ και η ανεργία έχει πέσει στο 8,4%. Ο υπ. Οικονομίας υπογράμμισε ότι σήμερα κατατίθεται στη βουλή το νομοσχέδια για το ΕΣΠΑ 2007-2013 που θα δώσει αναπτυξιακή ώθηση.

Σημείωσε πως την Τετάρτη κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την φοροδιαφυγή ώστε να υπάρχουν και υγιή έσοδα για τον προϋπολογισμό, ενώ προωθείται και το ταμείο ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής. Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών ο κ. Αλογοσκούφης δήλωσε: “Δεν είναι κανενός από εμάς ζήτημα το θέμα των εκλογών. Η κυβέρνηση εφαρμόζει το πρόγραμμά της και οι εκλογές θα γίνουν όπως προβλέπεται από το σύνταγμα”.

(Πηγή: ΑΠΕ) 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα