Δεντροφύτευση στο Ποικίλο όρος

default image

Σε συμβολική δενδροφύτευση στο Ποικίλο Όρος προχώρησαν η υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιώς, κα Γεννηματά και μέλη του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας

Σε συμβολική δενδροφύτευση στο Ποικίλο Όρος προχώρησαν το πρωί της Δευτέρας η υπερνομάρχης Αθηνών – Πειραιώς Φώφη Γεννηματά σε συνεργασία με τον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Δυτικής Αθήνας, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Διευρυμένου Νομαρχιακού Συμβουλίου Αθηνών-Πειραιώς για την απόδοση των στρατοπέδων Χαϊδαρίου και Αγίων Αναργύρων στην Αυτοδιοίκηση. 

Η κυρία Γεννηματά δήλωσε: “Τα παιδιά μαθαίνουν από αυτή την ηλικία να αγαπούν και να προσέχουν το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνουν, αλλά η δική τους προσπάθεια δεν αρκεί. Η Δυτική Αθήνα έχει ανάγκη από ανάσες, ανάσες ζωής και είναι τώρα η ώρα να υλοποιηθεί η δέσμευση του πρωθυπουργού, να δοθούν επιτέλους τα στρατόπεδα του Χαϊδαρίου και των Αγίων Αναργύρων στους κατοίκους της Δυτικής Αθήνας για πράσινο και αναψυχή. Μπορεί να υλοποιηθεί αυτή η δέσμευση. Είμαστε όλοι σήμερα εδώ για να στείλουμε αυτό το ισχυρότατο μήνυμα”.

(ΠΗΓΗ: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα