Διαδοχικές συναντήσεις στο Μέγαρο Μαξίμου

Διαδοχικές συναντήσεις στο Μέγαρο Μαξίμου
Έβερτ και Μητσοτάκης θα δουν τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου

Σειρά συναντήσεων στο Μαξίμου, θα έχει ο πρωθυπουργός. ο κ. Καραμανλής θα υποδεχθεί διαδοχικά τους κ.κ. Κ. Μητσοτάκη, Μπερνς, Παπανδρέου και Έβερτ

Διαδοχικές συναντήσεις στο Μαξίμου, θα έχει ο πρωθυπουργός, κ. Κ. Καραμανλής. Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός θα υποδεχθεί κατά σειρά τους κ.κ. Κ. Μητσοτάκη, Ν. Μπερνς, Αντρίκο Παπανδρέου και Μ. Έβερτ. Την αρχή θα κάνει ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κ. Μητσοτάκης.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα υποδεχθεί τον υφυπουργό εξωτερικών των ΗΠΑ, Νίκολας Μπερνς με τον οποίο θα συζητήσει για το Μεσανατολικό και την κατάσταση στο Κόσοβο, καθώς και για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Το απόγευμα της Δευτέρας, ο κ. Μπερνς θα συναντηθεί με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Γ. Παπανδρέου.

Ο πρωθυπουργός θα έχει και μια συνάντηση που ξάφνιασε πολλούς. Θα δει τον Αντρίκο Παπανδρέου, αδερφό του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Παπανδρέου συναντάται με τον κ. Καραμανλή ως επικεφαλής μη κυβερνητικής οργάνωσης. Τον κύκλο των επισκέψεων στο Μέγαρο Μαξίμου θα κλείσει ο τέως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Μ. Έβερτ. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα