Έντονη κριτική Παπανδρέου

Έντονη κριτική Παπανδρέου
Δεν βλέπει την ώρα να κυβερνήσει

Συνεχίζει σε υψηλούς τόνους την κριτική του στην κυβέρνηση, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Παπανδρέου, που επιτίθεται κατά του Κ.Καραμανλή

Συνεχίζει σε υψηλούς τόνους την κριτική του στην κυβέρνηση, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Παπανδρέου. Στη διάρκεια φιλικής συζήτησης που είχε αργά το βράδυ της Τετάρτης με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Κινήματος, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιτέθηκε εφ’ όλης της ύλης στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό προσωπικά.Για την υπόθεση των ομολόγων,ο Γ. Παπανδρέου ανέφερε ότι πρόκειται για κάτι που οργανώθηκε από την κυβέρνηση. Έθεσε μάλιστα το ερώτημα,πώς είναι δυνατόν υπουργοί που δεν λένε καλημέρα ή δεν μπορούν να συνεργαστούν σε ένα μικρό θέμα, κατόρθωσαν σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα να συντονιστούν και να συνεργαστούν. Στόχος, σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Παπανδρέου, ήταν η λεηλασία των αποθεματικών προκειμένου κάποιοι να πλουτίσουν. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφερόμενος στην υπόθεση του Χρηματιστηρίου, είπε ότι πρωθυπουργός “το είχε πουσάρει στις ευρωεκλογές του 1999” και πρόσθεσε “ας το ανοίξουν όποτε θέλουν, εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα”. Σημείωσε δε ότι με το άνοιγμα του σχετικού φακέλου θα σταματήσει η “ομηρεία” στην οποία η ΝΔ κρατά,επί τρία χρόνια, το ΠΑΣΟΚ.Σχετικά με την έξοδο από την επιτήρηση, ο Γ. Παπανδρέου ανέφερε ότι σε παλαιότερη συνομιλία του με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Χ. Αλμούνια του είχε εξηγήσει ότι η απογραφή έγινε με την αλλαγή του τρόπου εγγραφής των αμυντικών δαπανών,για να πάρει την απάντηση: ”
Γιώργο, ας το αφήσουμε τώρα αυτό και να κοιτάξουμε μπροστά“.O κ. Παπανδρέου τόνισε πως δεν έχει κανένα κόμπλεξ να ανοίξει το ασφαλιστικό, όταν το ΠΑΣΟΚ έρθει στην εξουσία, ενώ επανέλαβε πως το κόμμα του θα κερδίσει τις εκλογές, όποτε και αν γίνουν. Πρόσθεσε πάντως πως δεν τον φοβίζει το να σχηματίσει μια κυβέρνηση με ισχνή πλειοψηφία(σσ.κάτι πολύ πιθανό με τον ισχύοντα εκλογικό νόμο)Τέλος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε πως έχει συχνή επικοινωνία με τον Δημήτρη Τσοβόλα, πως δεν έχουν προσκληθεί στο συνέδριο οι Κίμων Κουλούρης και Γιάννος Παπαντωνίου, ενώ αναφερόμενος στην υπόθεση “Πόρτο Καράς”, δήλωσε πως κάθε εμπλεκόμενος θα κριθεί ξεχωριστά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα