Επίσκεψη Αλέκας Παπαρήγα στην Ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη

default image

Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα σε ομιλία της σήμερα σε συγκέντρωση εργαζομένων στη Ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος, κάλεσε τους εργαζόμενους να δώσουν την ψήφο τους στο ΚΚΕ, να “τιμωρήσουν” τα δύο μεγάλα κόμματα και ” να τους κόψουν τη φόρα, να καταλάβουν ότι δεν έχουν τον εργάτη στο χέρι και δεν μπορούν να κοροϊδεύουν συνέχεια“.

Αναφερόμενη στα εργατικά δυστυχήματα των τελευταίων ημερών με συνολικά εφτά νεκρούς επισήμανε ότι ” πρόκειται για μεγάλη τραγωδία, ισότιμη με αυτήν που ζούμε αυτές τις μέρες με τα δάση“.

Ζήτησε να ” μπει τάξη” με τη δημιουργία ενός μητρώου που θα βάζει ορισμένες προϋποθέσεις και κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ που αρνήθηκε τη δημιουργία του, καθώς και τη ΝΔ, που όπως είπε, “έφερε ένα μητρώο που δίνει πράσινο φως στην αυθαιρεσία”.

Για το λόγο αυτό ζήτησε να αποδοθούν και πολιτικές ευθύνες, πέρα από την εργοδοσία.

Κατέληξε δε λέγοντας ότι δεν έχει να χάσει τίποτα ο εργάτης που μέχρι σήμερα ακολουθούσε το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, αν ψηφίσει σε αυτές τις εκλογές το ΚΚΕ, τονίζοντας ότι ” αν δεν υπάρξουν αλλαγές στο εκλογικό αποτέλεσμα θα σηκώσουν μύτη και κεφάλι ακόμη παραπάνω τα δύο μεγάλα κόμματα, είτε ο ένας είναι κυβέρνηση, είτε ο άλλος, η εργοδοσία θα ξεσαλώσει. Για το λόγο αυτό οι πολιτικοί υπεύθυνοι πρέπει να τιμωρηθούν και να έχουν απώλειες“.

(Πηγή: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα