Επιχείρηση απομάκρυνσης των κοντέινερς στον Υμηττό

default image

Επιχείρηση απομάκρυνσης των κοντέϊνερς στις κορυφές του Υμηττού, τα οποία χρησιμοποιούνται παράνομα

Οργανωμένη επιχείρηση για να ξεκαθαρίσει το “θολό” τοπίο που επικρατεί στις κορυφές του Υμηττού, με τα δεκάδες κοντέϊνερς τα οποία χρησιμοποιούνται παράνομα για την εκπομπή τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών προγραμμάτων, βρίσκεται σε εξέλιξη με πρωτοβουλία της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) και με τη συνεργασία των εισαγγελικών αρχών, του Δασαρχείου Πεντέλης, της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας, της ΔΕΗ και της Ασφάλειας Αττικής.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σκοπός της συντονισμένης αυτής επιχείρησης είναι η απομάκρυνση των παρανόμως εγκατεστημένων κοντέϊνερς, εντός των οποίων φιλοξενούνται μηχανήματα εκπομπής παρανόμως λειτουργούντων ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών, στο κέντρο εκπομπής Υμηττού. Παράλληλα θα δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα του άναρχου ραδιοτηλεοπτικού τοπίου σε επίπεδο φάσματος συχνοτήτων.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής επιχείρησης κατεδαφίστηκαν και απομακρύνθηκαν 3 κοντέϊνερς και ένας ιστός που είχε εγκατασταθεί για τοποθέτηση κεραιοσυστημάτων. Τα κοντέϊνερς, για τα οποία έχουν εκδοθεί εντολές κατεδάφισης ανέρχονται συνολικώς σε 31.

Η όλη επιχείρηση υπολογίζεται ότι θα διαρκέσει ένα μήνα περίπου.

(ΠΗΓΗ: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα