Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Έρχονται βροχές και καταιγίδες
ΝΑΥΠΛΙΟ - ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΑΕΡΑ EUROKINISSI

Έκτακτα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα αναμένονται από την Κυριακή στη Μακεδονία,την Ήπειρο, τη Θεσσαλία και τη Στερεά Ελλάδα

 Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες, με ασυνήθιστα μεγάλη διάρκεια για την εποχή, αναμένεται να εκδηλωθούν στη Μακεδονία, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία καιτ η Στερεά Ελλάδα κατά τη διάρκεια της νύχτας και τα ξημερώματα της Δευτέρας ενώ βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα της Δευτέρας και τα δυτικά. Σύμφωνα με τις προβλέψεις, εκτός από τις βροχές αναμένονται πολύ ισχυροί άνεμοι ή ακόμη και χαλάζι. Ήδη στην περιοχή του δήμου Νιγρίτας Σερρών, μετά από ολιγόλεπτη χαλαζόπτωση, οι καλλιέργειες υπέστησαν μεγάλες καταστροφές.

Μετά την προειδοποίηση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, σε επιφυλακή βρίσκονται οι αρμόδιοι φορείς καθώς μεγάλος αριθμός εκδρομέων βρίσκεται σε παραθαλάσσιες περιοχές και κάμπινγκ ενώ κανένας δεν μπορεί να προβλέψει τα αποτελέσματα των βροχοπτώσεων σε περιοχές που ήδη έχουν πληγεί από τις φωτιές.

Το Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης καλεί τους κυβερνήτες μικρών σκαφών να κατευθυνθούν σε ασφαλές αγκυροβόλιο και να ενημερώνουν κατά τη διαδρομή τους ενώ οι μετεωρολόγοι θεωρούν ότι τα δρομολόγια των πλοίων δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα, καθώς η ισχύς των ανέμων στο Αιγαίο δεν θα ξεπεράσει τα 6-7 μποφόρ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα