“Φωτιές” ανάβει ο Γεράσιμος Γιακουμάτος

default image

Για πολιτικο-κομματικές πυρκαγιές έκανε λόγο ο υφυπουργός Απασχόλησης,ενώ ο Ευάγγελος Αντώναρος άφησε να εννοηθεί ότι επρόκειτο για παρερμηνία

 Σαφείς αιχμές για το ΠΑΣΟΚ άφησε ο υφυπουργός Απασχόλησης Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο οποίος σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό ΦΛΑΣ είπε μεταξύ άλλων ότι “το πράσινο καίει πράσινο, το πράσινο κάηκε εκλογικά και τώρα καίγεται προεκλογικά”.

Σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι είχε επικοινωνία με τον κ.Γιακουμάτο. Σε αυτήν ο υφυπουργός διευκρίνισε ότι εννοούσε κάποιους, οι οποίοι μπορεί να υπεραμύνονται των δασών, βλέπουν όμως το πράσινο και θέλουν να το κάψουν για να χτιστούν εκεί κατοικίες. Ο κ. Γιακουμάτος ασφαλώς και δεν εννοούσε το ΠΑΣΟΚ, συμπλήρωσε ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Κληθείς να σχολιάσει την αναφορά Γιακουμάτου σε “πολιτικο-κομματικές πυρκαγιές”, ο κ. Αντώναρος συνέστησε “να μην δίνουμε μεγαλύτερες διαστάσεις, από αυτές που πραγματικά έχει μια συνέντευξη”.
Σε ό,τι αφορά το σύνολο της κυβερνητικής αντίδρασης στις πυρκαγιές, ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι οι καιρικές συνθήκες ευνοούν την εμφάνιση πυρκαγιών αλλά σημασία έχει ότι αντιμετωπίζονται σύντομα και αποτελεσματικά.

Επανέλαβε τέλος ότι όπου υπάρχουν άτομα που βάζουν φωτιά για δικά τους συμφέροντα θα υποστούν τις συνέπειες που ορίζει ο νόμος.

(Πηγή: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα