Δυτική Αττική: Ανήλικοι βίασαν 13χρονη μαθήτρια στο προαύλιο του σχολείου τους

Διαβάζεται σε 1'
sxoleio
Μαθήτρια σε σχολείο (φωτογραφία αρχείου) Menelaos Myrillas / SOOC

Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι για βιασμό κατά συναυτουργία και πορνογραφία ανηλίκων. Ο ένας εξ αυτών εξανάγκασε και δεύτερη φορά την ίδια ημέρα την 13χρονη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της και βιντεοσκόπησε την πράξη.

Στα χέρια του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής έπεσαν τρία ανήλικα αγόρια που από κοινού βίασαν μία 13χρονη στο προαύλιο σχολείου στη Δυτική Αττική.

Συγκεκριμένα, η καταγγελία του κοριτσιού και των γονέων της προς τις Αρχές, ανέφερε πως στις αρχές Σεπτεμβρίου, απογευματινές ώρες τρεις ανήλικοι 14, 15 και 17 ετών – οι οποίοι φέρονται να έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους – εξανάγκασαν το θύμα σε ασελγείς πράξεις στο προαύλιο του Γυμνασίου. Την ίδια ημέρα και λίγο πιο μετά, ο 14χρονος εξανάγκασε και πάλι την ανήλικη στις ίδιες πράξεις και μάλιστα βιντεοσκόπησε τις πράξεις αυτές και άρχισε να μοιράζει το βίντεο.

Οι τρεις ανήλικοι συνελήφθησαν στις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ στην κατοχή του 14χρονου βρέθηκε και το επίμαχο βίντεο, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και μετά την απολογία τους στον ανακριτή, τους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι και αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Σημειώνεται ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι σχετίζονται με την περιοχή αλλά είναι άγνωστο αν σχετίζονται με το σχολείο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα