ΚΚΕ: Καμιά διαφορά

ΚΚΕ: Καμιά διαφορά

Έντονη κριτική σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ άσκησε η Αλέκα Παπαρήγα παρουσιάζοντας,ταυτόχρονα, τις θέσεις του ΚΚΕ για τα νέα ζευγάρια στον Ασπρόπυργο

Κριτική κατά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ άσκησε η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας απόψε σε σύσκεψη γυναικών στον Ασπρόπυργο. 

Η κ. Παπαρήγα χαρακτήρισε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ως κόμματα της πλουτοκρατίας και πρόσθεσε ότι δεν ” υπάρχει πρόβλημα κοινωνικό, δημοκρατικό και πολιτικό, διεθνών σχέσεων, που να μη μυρίζει ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ“. 

Η ΓΓ του ΚΚΕ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι και τα δύο μεγάλα κόμματα δεν πρόκειται να αλλάξουν, γιατί όπως είπε, ” είναι κόμματα διαμορφωμένα πια, άρα αυτό που μπορεί και πρέπει να αλλάξει είναι η επιλογή όλων εκείνων των εργαζομένων που ως τώρα πίστεψαν στα κόμματα αυτά ή δίστασαν να κάνουν ένα βήμα προς τα εμπρός, έστω για να δοκιμάσουν μια διαφορετική θέση όπως αυτή του ΚΚΕ“.

Όπως είπε η κ. Παπαρήγα, το λεγόμενο «κοινωνικό κράτος» τόσο της ΝΔ όσο και του ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμία σχέση με πολιτική που ικανοποιεί τις σύγχρονες και συνεχώς διευρυνόμενες ανάγκες των εργαζομένων, των νεότερων ηλικιών, των γυναικών. 

Η κ.Παπαρήγα έδωσε στην δημοσιότητα προτάσεις για τα νέα ζευγάρια, προτείνοντας την ενίσχυση της κρατικής μέριμνας σε ό,τι αφορά στην μητρότητα και την οικογένεια, ενώ στάθηκε και στο πρόβλημα της πορνείας. Το ΚΚΕ προτείνει να καταργηθεί ο νόμος που την ανάγει σε επάγγελμα ” στο όνομα της προστασίας της υγείας και στο όνομα της νομιμοποίησης της παρανομίας

Η πορνεία ανδρών και γυναικών είναι απόδειξη της σήψης και της διαφθοράς της κοινωνίας της εκμετάλλευσης, αυτό που χρειάζεται είναι να καταργηθούν οι παράγοντες που εκτρέφουν το αντικοινωνικό και απάνθρωπο αυτό φαινόμενο βίας” κατέληξε η κ. Παπαρήγα.

(Πηγή: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα