Λουκέτο σε κέντρο αδυνατίσματος στον Πειραιά

default image

Μία νέα απάτη στην αγορά ομορφιάς έφεραν στο φως οι εντατικοί έλεγχοι της Νομαρχίας Πειραιά

Μία νέα απάτη στην αγορά ομορφιάς έφεραν στο φως οι εντατικοί έλεγχοι της Νομαρχίας Πειραιά που διενεργούνται στις πάσης φύσεως Μονάδες Αδυνατίσματος και Εργαστήρια Αισθητικής με γνώμονα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και του υγιούς ανταγωνισμού στην περιφέρεια του ευρύτερου Πειραιά.

Σε έλεγχο που διενήργησαν οι ελεγκτές της Νομαρχίας στην Μονάδα Αδυνατίσματος «EVEXIA ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΠΑΛΑΤΣΑΣ ΗΛΙΑΣ Ε.Ε» η οποία φέρει τον διακριτικό τίτλο «ΕΥΕΞΙΑ ΕΠΕ» και στεγάζεται στον 1ο και 2ο όροφο επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 31 στον Πειραιά, διαπίστωσαν ότι αυτή δεν υπήρχε και στη θέση της. Στον ίδιο χώρο και με τον ίδιο διακριτικό τίτλο λειτουργούσε η Μονάδα Αδυνατίσματος «ALDEMARCO HOLDING LTD ΖΑΓΑΡΕΛΟΣ ΕΠΕ» χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη από τον νόμο άδεια λειτουργίας.

Ο Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας με απόφασή του επέβαλε στη διαιτολογική μονάδα «ALDEMARCO HOLDING LTD ΖΑΓΑΡΕΛΟΣ ΕΠΕ» που βρέθηκε να παρέχει τις υπηρεσίες της στους ενδιαφερόμενους, χωρίς την προβλεπόμενη άδεια με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την προστασία του απασχολούμενου προσωπικού, των χρηστών και συνεπακόλουθα της Δημόσιας Υγείας εξάμηνη διακοπή λειτουργίας και πρόστιμο ύψους 15.000 €. Παράλληλα ο Νομάρχης Πειραιά ανακάλεσε και την άδεια λειτουργίας της εταιρείας «EVEXIA ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΠΑΛΑΤΣΑΣ ΗΛΙΑΣ Ε.Ε», η οποία διαπιστώθηκε ότι είχε διακόψει τις δραστηριότητές της. 

Πρόκειται για την έκτη κατά σειρά Μονάδα Αδυνατίσματος που η αρμόδια επιτροπή ελέγχου Μονάδων Αδυνατίσματος και Εργαστηρίων Αισθητικής της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Νομαρχίας διαπιστώνει να λειτουργεί χωρίς την απαιτούμενη από τον νόμο άδεια και στην οποία επιβάλλεται από τη Νομαρχία Πειραιά διακοπή λειτουργίας και υψηλό πρόστιμο.

“Είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε φρένο στην ανεξέλεγκτη δράση Κέντρων Αδυνατίσματος, Ινστιτούτων Αισθητικής και Κέντρων Διαίτης που τώρα τελευταία ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, λειτουργώντας παράνομα χωρίς να διαθέτουν τις προβλεπόμενες από τον νόμο άδειες λειτουργίας. Στη Νομαρχία Πειραιά η δημόσια υγεία είναι αδιαπραγμάτευτη υπόθεση και όποιος δεν σέβεται τους συμπολίτες μας και τον νόμο θα υφίσταται ακαριαία και τις συνέπειες του” δήλωσε σχετικά ο Νομάρχης Πειραιά.

(Πηγή: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα