Μαρούσι: Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη – Για ένα στραβοκοίταγμα η παρεξήγηση

Διαβάζεται σε 2'
Το σημείο της συμπλοκής στο Μαρούσι
Το σημείο της συμπλοκής στο Μαρούσι INTIME

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται από τις Αρχές. Για ασήμαντη αφορμή η άγρια συμπλοκή.

Στην ταυτοποίηση τουλάχιστον του δράστη που κατάφερε το θανάσιμο πλήγμα στον λαιμό με μαχαίρι του νεαρού έξω από κλαμπ, επί της Λ. Κηφισίας, στο Μαρούσι, φαίνεται ότι έχουν οδηγηθεί οι Αρχές. Το συγκεκριμένο άτομο αναζητείται ενώ η έρευνα συνεχίζεται μέχρι να ταυτοποιηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για ληστείες και ναρκωτικά, όπως και ο νεαρός που μεταφέρθηκε με τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιά είχε απασχολήσει για κλοπές. Φαίνεται πως αρχικά οι δύο της παρέας του ήταν μέσα στο κλαμπ και παρεξηγήθηκαν με την άλλη παρέα νεαρών με τους οποίους δεν γνωρίζονταν, γιατί κάποιος… κοίταξε στραβά τον άλλον και βγήκαν έξω.

Οι δύο κάλεσαν τον φίλο τους να πάει στο σημείο, πιθανόν γιατί γνώριζαν ότι οπλοφορεί, όμως την στιγμή της συμπλοκής πιθανόν έπαθε εμπλοκή το όπλο του και δεν κατάφερε να το χρησιμοποιήσει ενώ ο δράστης από την αντίπαλη παρέα τον έπληξε θανάσιμα με μαχαίρι στον λαιμό.

Στο νοσοκομείο μετέβηκε ακόμη ένα άτομο για τις πρώτες βοήθειες με τραύμα από μαχαίρι στην ωμοπλάτη από την αντίπαλη παρέα και οι υπόλοιποι διέφυγαν από το σημείο.

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής συλλέγουν καταθέσεις και βιντεοληπτικά υλικά από την γύρω περιοχή για να μπορέσουν να φτάσουν στα ίχνη όλων εμπλεκομένων.

Το χρονικό

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (28/4) έξω από  νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος του Αμαρουσίου.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στις 03:40 ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε έναν 26χρονο εν ζωή, που έφερε τραύμα στο λαιμό, και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου μετά από λίγη ώρα κατέληξε.

Παράλληλα μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός και ένας 23χρονος με τραύμα στην κοιλιακή χώρα από πυροβολισμό.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν ένα όπλο μέσα σε μια γλάστρα καθώς και ένα κάλυκα των 9 χιλιοστών.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα