Nέες Hitachi HD τηλεοράσεις

Nέες Hitachi HD τηλεοράσεις

Η Hitachi παρουσιάζει τη νέα γενιά επίπεδων οθονών μεγάλου μεγέθους και με πλούσια χαρακτηριστικά, που έχουν την ικανότητα να παρουσιάζουν το υψηλή...

Η Hitachi παρουσιάζει τη νέα γενιά επίπεδων οθονών μεγάλου μεγέθους και με πλούσια χαρακτηριστικά, που έχουν την ικανότητα να παρουσιάζουν το υψηλής ευκρίνειας περιεχόμενο, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που το παρουσιάζουν οι σύγχρονοι παραγωγοί ταινιών και προγραμματιστές. Με άριστη ποιότητα και τις δυνατότητες της 1920 x 1080 HD ευκρίνειας, τα νέα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με το δημοφιλές Picture Master HD engine της Hitachi και το νέο, έξυπνο επεξεργαστή Movie FRC. Αυτό σημαίνει ότι ο θεατής έχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία HD, με υφή που μπορεί σχεδόν να αισθανθεί, χρώματα πλούσια και αληθινά και δράση τόσο ομαλή που είναι σαν να βρίσκεται εκεί.



Εκ των κορυφαίων κατασκευαστών επίπεδων οθονών και τεχνολογίας Hard Disk Drive (HDD), η Hitachi συνδυάζει για πρώτη φορά τα παραπάνω χαρακτηριστικά στην X-Series. Μεγάλες σε μέγεθος και ασύγκριτες σε γοητεία, η 50 ιντσών 50XRO1 και η 60 ιντσών 60XRO1 επωφελούνται από το ενσωματωμένο, χωρητικότητας 250 GB, HDD και τα διπλά ψηφιακά tuners. Τώρα οι θεατές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε προγραμματισμένη και στιγμιαία εγγραφή, ζωντανή παύση και αναπαραγωγή καθώς και πρόσβαση σε ελεύθερης τηλεθέασης κανάλια από μία και μοναδική ενσωματωμένη τηλεόραση.



Για όσους έχουν περιορισμένο χώρο ή όσους δεν επιθυμούν εγγραφή, η 37 ιντσών L37XO1 LCD προσφέρει την ίδια ευκρίνεια, HD 1920 x 1080, και τεχνολογία βελτίωσης εικόνας, όπως οι οθόνες Plasma, σε συνδυασμό με την επαναστατική τεχνολογία IPS Alpha της Hitachi και επεξεργασία στα 100 Hz. Η τεχνολογία IPS Alpha προσφέρει πιο λαμπερές, υψηλής αντίθεσης εικόνες LCD, που παραμένουν αμετάβλητες ακόμη και σε ακραίες οπτικές γωνίες.



Με πλούσια συνδεσιμότητα, όλα τα μοντέλα διαθέτουν ενσωματωμένη θύρα κάρτας SD, σύνδεση USB καθώς και τρεις θύρες HDMI για χρήση σε μία ποικιλία HD και κανονικής ευκρίνειας εξερχόμενων συσκευών, στις οποίες περιλαμβάνονται Blu-ray players, camcorders, παιχνιδομηχανές και DVD players και recorders.




Οθόνες Plasma σε συνδυασμό με λειτουργικότητα



Ενσωματώνοντας σκληρό δίσκο (HDD), χωρητικότητας 250GB καθώς και διπλά ψηφιακά tuners, οι οθόνες P50XRO1 και P60XRO1, επιτρέπουν στους χρήστες να κάνουν παύση, να εγγράφουν προγράμματα κατά την παρακολούθηση καθώς και να προγραμματίζουν την εγγραφή εκ των προτέρων.Για μέγιστη ευκολία, προσφέρουν λειτουργία chase playback, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να παρακολουθούν ένα πρόγραμμα από την αρχή, πριν καν τελειώσει η εγγραφή του.



Όλα τα μοντέλα (συμπεριλαμβανομένων των τηλεοράσεων LCD) διαθέτουν θύρες HDMI τοποθετημένες μπροστά ή στο πλάι, επιτρέποντας την είσοδο camcorders, DVD και Blu-ray Players καθώς και παιχνιδομηχανών, χωρίς ο χρήστης να ασχολείται με τα καλώδια πίσω από τη συσκευή.




Η δράση στη μεγάλη οθόνη μεταμορφώνεται



Οι περισσότερες τηλεοράσεις χρησιμοποιούν μία απλή διαδικασία επανάληψης που μετατρέπει την ταινία, η λήψη της οποίας γίνεται συνήθως σε 24 καρέ ανά δευτερόλεπτο, σε format κατάλληλo για τηλεθέαση. Αν και δεν φαίνεται σε μικρής κλίμακας τηλεοράσεις, μπορεί να προκαλέσει τρεμόπαιγμα της εικόνας κατά τη διάρκεια της πανοραμικής λήψης.



Η τεχνολογία ‘Movie FRC’ της Hitachi ελαχιστοποιεί το παραπάνω πρόβλημα, με τη χρήση ενσωματωμένης ευφυίας που επεξεργάζεται τα καρέ (frames) που λείπουν, κλείνοντας τα κενά παρεμβάλλοντας προσεκτικά άλλες εικόνες. Με τον τρόπο αυτό δημιουργούνται πολύ ομαλές κινήσεις και μετάβαση από σκηνή σε σκηνή. Έτσι, οι εικόνες είναι πολύ πιο ξεκούραστες και εύκολες στην παρακολούθηση καθώς και ιδανικές για προβολή σε μεγάλης κλίμακας οθόνες.



Οι οθόνες P50XRO1 και P60XRO1 έχουν επίσης την ικανότητα να δέχονται 1080p 24 format, γεγονός που τις κάνει ιδανικές για προβολή ταινιών από τα σύγχρονα Blu-ray και HD DVD players.




Τελειότητα εικόνας

Ενσωματώνοντας μία ‘full HD’ έκδοση του δημοφιλούς Picture Master image processor, η X-Series αποτελεί την αποκορύφωση πολλών ετών εξέλιξης. Αυτή η μηχανή αναγνώρισης χρωμάτων 16 bit χρησιμοποιεί 3D διαχείριση χρώματος για να δημιουργήσει πιο πιστούς στην πραγματικότητα τόνους χρώματος και υφή που μπορεί κανείς σχεδόν να αγγίξει καθώς και αντικείμενα με μεγαλύτερη ευκρίνεια επιφάνειας.



Σε αυτό το νέο βάθος ρεαλισμού προστίθεται το διπλό δυναμικό σύστημα βελτίωσης, αναπαράγοντας στιλπνά και γυαλιστερά αντικείμενα- που παραδοσιακά είναι μία από τις πιο δύσκολες επιφάνειες – ακόμη και σε τεχνολογία HD. Όλη η εικόνα μοιάζει πιο ευκρινής και ζωντανή, χάρη στην Ψηφιακή Μείωση Θορύβου, που φιλτράρει τη θολούρα του φόντου για τελειότερη εικόνα- ιδανική για τις μεγάλου μεγέθους οθόνες της X-Series.



Οι τιμές των νέων οθονών της Hitachi δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα