Ολοκληρώθηκε η αντιφασιστική πορεία από οργανώσεις στον Άγιο Παντελεήμονα

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η αντιφασιστική πορεία που ξεκίνησε από τον Άγιο Παντελεήμονα. Οι διαδηλωτές θέλησαν να πάνε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής
- 26 Οκτωβρίου 2013 18:02
Αντιφασιστική πορεία ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου από την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα με κατεύθυνση προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Σταθμό Λαρίσης.
Στην πορεία συμμετείχαν πολιτικές και κοινωνικές οργανώσεις, κινήσεις κατοίκων της περιοχής και εκπρόσωποι μεταναστευτικών κοινοτήτων.
Προηγήθηκαν μουσικά και θεατρικά δρώμενα στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις δεν επέτρεψαν να συναντηθούν οι διαδηλωτές με οπαδούς και φίλους της Χρυσής Αυγή,ς που βρίσκονται ακόμη στην περιοχή του σταθμού Λαρίσης και της πλατείας του Αγίου Παύλου.
Επίσης η τροχαία επέτρεψε την κυκλοφορία, γύρω από την πλατεία Καραϊσκάκη, όχι όμως και σ΄όλο το μήκος της οδού Δηλιγιάννη προς το σταθμό των τρένων, η οποία παραμένει κλειστή για λόγους ασφαλείας.
Παραμένουν ακόμη κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό, σε Μεταξουργείο και Σταθμό Λαρίσης.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ