Παπανδρέου: Συντονιστείτε τώρα!

Παπανδρέου: Συντονιστείτε τώρα!

"Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι τεράστιες" είπε για τις πυρκαγιές ο Γ.Παπανδρέου που ζητάει "καλύτερο συντονισμό και σχεδιασμό"

Με δήλωσή του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου κάνει λόγο για “μεγάλη περιβαλλοντολογική καταστροφή”, τονίζοντας ότι οι “ευθύνες της κυβέρνησης είναι τεράστιες”. Παράλληλα, θυμίζει ότι βρισκόμαστε, ακόμη, στο μέσο του καλοκαιριού, άρα για την αντιμετώπιση παρόμοιων καταστάσεων, θα χρειαστεί συντονισμός, σχέδιο και αποφασιστικότητα.

Είπε ο κ.Παπανδρέου:

Σήμερα, είναι και πάλι μεγάλη η περιβαλλοντική καταστροφή στη χώρα μας. Καίγονται τεράστιες εκτάσεις σε όλη την Ελλάδα. Ο ηρωισμός των πυροσβεστών και η προσφορά των εθελοντών είναι πράγματι μεγάλη, αλλά δεν αρκεί. Ευθύνες τεράστιες έχει η Κυβέρνηση. 

Έχει τεράστιες ευθύνες για την διάλυση των υπηρεσιών του κράτους, των υπηρεσιών που αντιμετωπίζουν τις φωτιές με την κομματικοκρατία και με την έλλειψη του σχεδιασμού. Αυτό που προέχει σήμερα είναι να κατανοήσει η κυβέρνηση, ότι είμαστε ακόμα στο μέσο του καλοκαιριού και έχουμε μπροστά μας ακόμα σημαντικές απειλές. 

Ότι πρέπει να συγκροτήσει τις απαραίτητες δυνάμεις, πρέπει να συντονίσει τις απαραίτητες υπηρεσίες και πρέπει πια με σχέδιο και με αποφασιστικότητα, να αντιμετωπίσει και τα τωρινά φαινόμενα και βεβαίως τις πιθανές επόμενες απειλές, μέχρι το τέλος του καλοκαιριού

“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα