Παπαρήγα κατά δικομματισμού

Παπαρήγα κατά δικομματισμού
Συνέντευξή τύπου έδωσε η Αλέκα Παπαρήγα PRISMA

Εκκληση στους εργαζόμενους να ενισχύσουν το ΚΚΕ, απηύθυνε η γενική γραμματέας του κόμματος Αλέκα Παπαρήγα, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου

Με δριμύτητα επιτέθηκε η ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα σε ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που έδωσε στην Κοζάνη. Η κ. Παπαρήγα στηλίτευσε τον τρόπο που διεξάγεται η πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων. Όπως χαρακτηριστικά είπε: ” Οι εκλογές δεν είναι σταρ σίστεμ ανάμεσα στον Κ. Καραμανλή και τον Γ. Παπανδρέου, για το ποιος είναι καλύτερος, εξυπνότερος και τιμιότερος. Η ηθική και η ικανότητα στην πολιτική καταξιώνεται μόνο στην ασυμφιλίωτη πάλη με την πλουτοκρατία“.

Μιλώντας για τους στόχους του ΚΚΕ, η Αλέκα Παπαρήγα σημείωσε πως το κόμμα της ” επιδιώκει να δυναμώσει, όχι για να παζαρέψει καρέκλες, αλλά για να συμβάλλει στην ανάπτυξη του κινήματος, στις συμμαχίες, στην αποτελεσματικότητα της πάλης, να αρχίσει να διαγράφεται μια διαφορετική προοπτική για το λαό“. Δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική σε Συνασπισμό και ΛΑΟΣ, κατηγορώντας τα δύο κόμματα για “επιδίωξη υπόγειων σχέσεων με τα κόμματα της εναλλαγής”.

Τέλος, η ΓΓ του ΚΚΕ διέψευσε τους ισχυρισμούς του Γ. Καρατζαφέρη ότι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ψηφίζει αρκετές φορές μαζί με το ΚΚΕ. Η Αλέκα Παπαρήγα χαρακτήρισε “ψεύτικους” τους ισχυρισμούς του προέδρου του ΛΑΟΣ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα