Πήγε να πιει ποτό με τον φίλο του και κατέληξε νεκρός

Πήγε να πιει ποτό με τον φίλο του και κατέληξε νεκρός
Περιπολικό σε δρόμο των Αγίων Ασωμάτων στην Αίγινα όπου βρέθηκαν νεκρά και με εγκαύματα βρέθηκαν μια 77χρονη και 44χρονος ανηψιός της σε ισόγεια κατοικία, όπου είχε εκδηλωθεί μικρής έκτασης φωτιά. Το σπίτι έφερε ίχνη αναστάτωσης και η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Νεκρός μεταφέρθηκε ένας 57χρονος με κρανοεγκεφαλικές κακώσεις έξω από το σπίτι φίλου του στο Λαύριο

Ένα περίεργο περιστατικό εκτυλίχθηκε χθες στο Λαύριο όταν ένας 57χρονος πέρασε από το σπίτι του, απέναντι στο σπίτι του 47χρονου φίλου και γείτονά του για να πιουν μερικά ποτήρια κρασί και κατέληξε… νεκρός.

Καθώς πέρασε η ώρα και οι δύο άντρες υπερέβαλαν με το αλκοόλ, ο 57χρονος αποφάσισε να γυρίσει σπίτι του, όμως έπεσε στο πεζοδρόμιο και έμεινε ακίνητος. Το ασθενοφόρο που πήγε στο σημείο τον μετέφερε ήδη νεκρό, ενώ οι γιατροί που τον εξέτασαν κατέληξαν πως έχασε τη ζωή του από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η αστυνομία ερευνά τώρα αν πρόκειται για ατύχημα και ο 57χρονος από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ έχασε την ισορροπία του, έπεσε και χτύπησε στο κράσπεδο ή προηγήθηκε κάποιος τσακωμός και ο θάνατος του οφείλεται σε χτυπήματα. Περισσότερο φως αναμένεται να ρίξει στο περιστατικό η νεκροψία-νεκροτομή από τον ιατροδικαστή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα