Πολύδωρας:”Δεν εκδικείται η αστυνομία”

Πολύδωρας:”Δεν εκδικείται η αστυνομία”
Αντιπαράθεση στη βουλή για την προφυλάκιση 19χρονου φοιτητή PRISMA

Στη σύλληψη του 19χρονου φοιτητή του ΑΠΘ, αναφέρθηκε από το βήμα της βουλής, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βύρων Πολύδωρας

Στη σύλληψη του 19χρονου φοιτητή του ΑΠΘ, αναφέρθηκε από το βήμα της βουλής, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βύρων Πολύδωρας. Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βύρων Πολύδωρας απαντώντας σε  επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάση Λεβέντη σχετικά με τη σύλληψη και κράτηση 19χρονου φοιτητή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, διαβεβαίωσε πως στην αστυνομία δεν υπάρχουν “οάσεις εκδικητικότητας” και όπου υπάρχουν θα αντιμετωπιστούν.

Παράλληλα ευχήθηκε η υπόθεση του νεαρού φοιτητή να έχει αίσιο τέλος και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στη Δικαιοσύνη. Ο κ. Πολύδωρας αν και παραδέχθηκε ότι υπάρχουν στοιχεία υπέρ του κρατούμενου φοιτητή, θεσμικά, δεν μπορεί ούτε να παρέμβει, ούτε να κάνει συστάσεις στους δικαστές.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Λεβέντης, αντέτεινε πως το γεγονός ότι ο φοιτητής συνελήφθη επειδή φορούσε πράσινα παπούτσια, δημιουργούν υπόνοιες για “στοχοποίηση των φοιτητών από την αστυνομία” . Ο βουλευτής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ, έκλεισε την ομιλία του κάνοντας έκκληση για την άμεση απελευθέρωση του φοιτητή. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα