Πρόστιμο 200.000 ευρώ στο Je t’ aime

default image

"Βαρύ" πρόστιμο συνολικής αξίας 200.000 ευρώ επέβαλε το ΕΣΡ στην εκπομπή Je t' aime με το αιτιολογικό της υποβάθμιση ποιότητας προγράμματος.

“Βαρύ” πρόστιμο συνολικής αξίας 200.000 ευρώ επέβαλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στην εκπομπή Je t’ aime της Αννίτας Πάνια, η οποία προβάλλεται από το τηλεοπτικό κανάλι Alter, με το αιτιολογικό της υποβάθμιση ποιότητας προγράμματος.

Η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία, ενώ μειοψήφησαν ο Νέστωρας Κουράκης που πρότεινε πρόστιμα 100.000 ευρώ, ο αντιπρόεδρος του ΕΣΡ, Δημήτρης Χαραλάμπης, που πρότεινε μεταβολή της σήμανσης και η Εύη Δεμίρη, Ίρις Αυδή και ο πρόεδρος Ιωάννης Λασκαρίδης που πρότειναν οριστική διακοπή

Τελικά, οι κύριοι Κουράκης και Χαραλάμπης τάχθηκαν υπέρ του προστίμου των 200.000 ευρώ και παράλληλα να δοθεί σύσταση στο σταθμό, προκειμένου να μεταφερθεί η εκπομπή σε ζώνη απαγορευμένη σε ανηλίκους (από Δευτέρα έως και Πέμπτη από τις 22.30 και μετά, και από Παρασκευή έως και Κυριακή από τις 23.00 και μετά).

Αν σκεφθούμε πόσα αντίτυπα έχει πουλήσει το CD με τα τραγούδια του Je t’ aime και αναλογικά με τη ζημιά που προκαλεί(έστω και αν αυτό δεν είναι άμεσα αντιληπτό) στα “ταλέντα” της μάλλον φθηνά τη γλίτωσε η εν λόγω εκπομπή. Αναμένουμε την πραγματική ποινή(θ’ αργήσει δυστυχώς), που θα είναι η αποδοκιμασία της  από τους τηλεθεατές. Η μοναδική ποινή που πονάει πραγματικά τις τηλεοπτικές περσόνες και τους μέντορές τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα