Σε διαθεσιμότητα

Σε διαθεσιμότητα
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (ICON / ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ) ICON Press

Ο πρώην υποδιευθυντής της αστυνομίας Ρεθύμνου, που φέρεται να είναι συνεργάτης του κυκλώματος των Ζωνιανών, τέθηκε σε διαθεσιμότητα

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των αστυνομικών αρχών στην ευρύτερη περιοχή του Ρεθύμνου, όπου ήδη σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκαν ακόμη ένα καλάσνικοφ και ένα φορτηγό. Εν τω μεταξύ έγινε γνωστό ότι ο πρώην υποδιευθυντής της αστυνομίας Ρεθύμνου Ηλίας Μαντάς, ο οποίος φέρεται ως συνεργάτης των κυκλωμάτων στα Ζωνιανά και είχε μετατεθεί από το 2005, τέθηκε σε διαθεσιμότητα, αντιμετωπίζοντςα κατηγορίες για ψευδορκία και κατάχρηση εξουσίας σε δύο υποθέσεις ναρκωτικών.

Τα “Ζωνιανά της Αττικής”

Επίκαιρη ερώτηση της Εύης Χριστοφιλοπούλου συζητήθηκε στη Βουλή, με αφορμή την εγκληματικότητα στην περιοχή Αυλίζα των Αχαρνών. Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για “Ζωνιανά της Αττικής”, όπου και επικρατεί ένα παρόμοιο ιδιότυπο καθεστώς παρανομίας.

Απαντώντας ο αρμόδιος υφυπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Χηνοφώτης τόνισε ότι θα συγκαλέσει σύντομα σύσκεψη με τις τοπικές αρχές ενώ επανέλαβε τη δεδομένη πολιτική βούληση για πάταξη της εγκληματικότητας.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ) 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα