Συγχαρητήρια στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Διαβάζεται σε 1'
Συγχαρητήρια στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Και την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. έδωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου για την επιτυχία στη μάχη κατά της εγχώριας τρομοκρατίας

Την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ΕΛ.ΑΣ συνεχάρη για την επιτυχία στη μάχη κατά της εγχώριας τρομοκρατίας ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ κ. Λευτέρης Οικονόμου επισκέφθηκαν μεσημεριανές ώρες τον Πρωθυπουργό, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε ότι από τις τελευταίες εξελίξεις εξάγονται κρίσιμα για την χώρα και τη λειτουργία του κράτους συμπεράσματα.

Όπως για παράδειγμα ότι τα θετικά αποτελέσματα έρχονται «όταν ξεφεύγουμε από τη λογική ότι το κράτος είναι λάφυρο, τον κομματισμό και την πελατειακή αντίληψη».

Ο κ. Παπανδρέου επεσήμανε ότι χάρη στην προσπάθεια των τελευταίων μηνών ανεστράφη η εικόνα για την Ελληνική Αστυνομία που στο παρελθόν  είχε απαξιωθεί .

«Τώρα βάζουμε τάξη και στέλνουμε μήνυμα, όχι μόνο σε κάθε πολίτη αλλά και διεθνώς». Με αφορμή την συμπλήρωση, σήμερα, 43 ετών από την Χούντα ο πρωθυπουργός τόνισε τέλος ότι «η ανάγκη να καταπολεμήσουμε το οργανωμένο έγκλημα και τη διαφθορά είναι μήνυμα που ηχεί ζωντανά και το υπηρετεί η κυβέρνηση».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα