Σύλληψη 16χρονου για κλοπές

default image

 Ένας ανήλικος Τσιγγάνος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Μάνδρας κατηγορούμενος για κλοπές που είχε διαπράξει μαζί με τον πατέρα του και τον θείο του καθώς και δύο ακόμα άγνωστους συνεργούς τους από σιδηροδρομικές γραμμές του ΟΣΕ, εργαστήρια, εκκλησίες, καθώς και σπίτια.

Ο 16χρονος συνελήφθη την ώρα που οδηγούσε ένα φορτηγάκι ιδιοκτησίας της μητέρας του, χωρίς άδεια οδήγησης, στην καρότσα του οποίου βρέθηκαν εργαλεία που χρησιμοποιούσε στις διαρρήξεις και δυο κουλούρες χαλκοσωλήνες νερού τις οποίες είχε κλέψει λίγο πριν τη σύλληψή του από κοντινό εργοστάσιο.

Από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι ο 16χρονος και οι συγγενείς του είχαν διαπράξει συνολικά 16 κλοπές στην περιοχή της Μάνδρας από τον περασμένο Δεκέμβριο μέχρι το Μάιο.

Ειδικότερα από την σιδηροδρομική γραμμή του ΟΣΕ στη Μάνδρα είχαν αρπάξει 170 μέτρα καλώδια συνολικής αξίας 3.500 ευρώ, από τέσσερις ιερούς ναούς τις καμπάνες συνολικής αξίας 6.100 ευρώ, από οχτώ εργοστάσια καλώδια, αλουμίνια, σίδερα και άλλα υλικά συνολικής αξίας 239.640 ευρώ και από τρία σπίτια καλώδια, μια γεννήτρια, εργαλεία και κλιματιστικές μονάδες συνολικής αξίας 8.500 ευρώ.

Ο ανήλικος οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα ενώ εξετάζεται η συμμετοχή της συμμορίας και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

(Πηγή: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα