Συνάντηση Καραμανλή-Μητσοτάκη

Συνάντηση Καραμανλή-Μητσοτάκη
Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης /.

Σφιχτή οικονομική πολιτική προτείνει ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου

 Σφιχτή οικονομική πολιτική προτείνει ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου. Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ εμφανίστηκε βέβαιος για τη νίκη της ΝΔ στις επόμενες εκλογές και μάλιστα με αυτοδυναμία. Εκτίμησε όμως ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για παροχές και τόνισε ότι το σύνθημα για τις επόμενες εκλογές θα πρέπει να είναι οι μεταρρυθμίσεις. « Πρέπει η δεύτερη τετραετία της ΝΔ να είναι πετυχημένη και να δώσει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά τις εκλογές ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δήλωσε ξεκάθαρα ότι οδεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση , επανέλαβε πάντως ότι είναι ζήτημα του πρωθυπουργού να αποφασίσει ακριβώς το πότε θα προκηρύξει τις εκλογές. Σημείωσε δε ότι δεν θεωρούνται πρόωρες οι εκλογές που προκηρύσσονται το τελευταίο εξάμηνο της κυβερνητικής θητείας.

Ο κ.Μητσοτάκης έστρεψε τα βέλη του προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, τον οποίο κατηγόρησε για ακρότητες και αγοραίες ύβρεις, στάση με την οποία εκτιμά ότι ωφελείται η ΝΔ.  Ερωτηθείς τέλος για το εάν ασκούνται πιέσεις από την Ουάσιγκτον για άμεση επίλυση του Σκοπιανού, ο επίτιμος δήλωσε ότι δεν έχει αντιληφθεί τέτοια πίεση.


 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα