“Στο μαντείο των δελφών” για τις εκλογές παραπέμπει ο Μητσοτάκης

default image

Για αυτό να ρωτήσετε, το μαντείο των Δελφών” απάντησε απόψε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης όταν ερωτήθηκε από δημοσιογράφους στα Χανιά για το πότε θα γίνουν οι εκλογές.


Στο περιθώριο των εκδηλώσεων για τον “Αγροτικό Αύγουστο”, στις οποίες έδωσε το παρών, ο κ. Μητσοτάκης, αναφερόμενος στο κλίμα των ημερών είπε: ” Σε αυτό το τόπο υπάρχει πεδίο δόξης λαμπρό αρκεί να καταλάβομε πώς σε αυτό τον τόπο χρειαζόμαστε να κουβεντιάζομε ήρεμα και πολιτισμένα τα πραγματικά προβλήματα να αποφεύγομε υπερβολικές εξάρσεις, υπερβολικούς χαρακτηρισμούς και υπερβολική αντιπαράθεση“.

Ασφαλώς βαδίζομε προς εκλογές αλλά αυτό δεν σημαίνει πώς θα πρέπει να αποχαλινωθούμε. Οι εκλογές θα πρέπει να γίνουν σε ένα κλίμα πολιτισμένο” επεσήμανε ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος εμφανίσθηκε αισιόδοξος για νίκη της ΝΔ λέγοντας: ” Ο ελληνικός λαός θα εκφράσει την επιθυμία του και νομίζω ότι η ΝΔ στην δεύτερη τετραετία θα ολοκληρώσει ένα έργο το οποίο μόλις άρχισε και το οποίο χρειάζεται πολύ περισσότερη προσπάθεια“.

Για το θέμα των πυρκαγιών ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι ” δεν θα λυθεί ποτέ αν δεν ευαισθητοποιηθούν οι τοπικές κοινωνίες” και πρόσθεσε: ” δεν μπορούν να ανέχονται οι τοπικοί παράγοντες τους εμπρηστές και να τους καλύπτουν ίσως από υπερβολική ευαισθησία που μπορώ εν μέρει να καταλάβω αλλά δεν δικαιολογώ. Είναι ανάγκη να βοηθήσει η ίδια η τοπική κοινωνία“.

(Πηγή: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα