Στρίβειν δια της…πυρκαγιάς

Στρίβειν δια της…πυρκαγιάς
Αναστολή των εσωκομματικών διαδικασιών στο ΠΑΣΟΚ

Ο Γιώργος Παπανδρέου, αποφάσισε την αναστολή κάθε εσωκομματικής διαδικασίας μέχρι να αντιμετωπιστεί η εθνική κρίση με τις πυρκαγιές

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, αποφάσισε την αναστολή κάθε εσωκομματικής διαδικασίας μέχρι να αντιμετωπιστεί η εθνική κρίση με τις πυρκαγιές. Σύμφωνα με πηγές από τη Χαριλάου Τρικούπη, “η αναβολή κρίθηκε επιβεβλημένη, καθώς δεν είναι δυνατόν την ώρα που καίγεται η χώρα, το ΠΑΣΟΚ να καταρτίζει τα ψηφοδέλτιά του”. 

Ο κ. Παπανδρέου προσπάθησε να αποσυνδέσει την απόφασή του με το κλίμα εσωστρέφειας που υπάρχει στο ΠΑΣΟΚ μετά το “κόψιμο” από τις λίστες του κ. Νεονάκη και του κ. Πάχτα. Είναι όμως γεγονός πως με την αναστολή των εσωκομματικών διαδικασιών επιχειρείται η εκτόνωση της κατάστασης. Ήδη πολλές τοπικές οργανώσεις έχουν ταχθεί κατά των αποφάσεων του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τους κκ Πάχτα και Νεονάκη.

Η αναστολή θα διαρκέσει για όσο χρειαστεί και ίσως φτάσει μέχρι τις 20 Αυγούστου.  Υπενθυμίζεται ότι το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ επρόκειτο να συγκληθεί στις 29 Ιουλίου, ενώ στις 2 Αυγούστου επρόκειτο να διεξαχθεί ολοήμερη ειδική συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου με τους υποψήφιους βουλευτές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα