Θρίλερ με Πολωνούς τουρίστες στα χανιά

default image

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η υπόθεση με τα δυο αδέλφια από την Πολωνία που από το απόγευμα του Σαββάτου είχαν χαθεί στην περιοχή γύρω από το φαράγγι της ...

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η υπόθεση με τα δυο αδέλφια από την Πολωνία που από το απόγευμα του Σαββάτου είχαν χαθεί στην περιοχή γύρω από το φαράγγι της Σαμαριάς.

Αργά το απόγευμα της Πέμπτης ορειβάτης που συμμετείχε στις έρευνες βρήκε ζωντανό τον 37 χρονο Πολωνό αλλά καθώς η κατάσταση της υγείας του ήταν πολύ επιβαρυμένη δεν άντεξε και όταν μετά από μια ολονύκτια επιχείρηση τα συνεργεία διάσωσης έφθασαν στις 4 τα ξημερώματα στο σημείο ο Πολωνός είχε αφήσει την τελευταία του πνοή ενώ σε κατάσταση σοκ βρισκόταν και ο ορειβάτης που τον είχε εντοπίσει.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο Πολωνός που έπασχε από επιληψία πέθανε λίγο μετά τον εντοπισμό του από τον ορειβάτη που του έδωσε νερό και του παρείχε τις πρώτες βοήθειες. Η σoρός του 37 χρονου αναμένεται να μεταφερθεί στα Χανιά ωστόσο εξετάζονται οι τρόποι για την μεταφορά του καθώς η περιοχή είναι δύσβατη και η απόσταση πολύ μεγάλη. Παράλληλα στο σημείο θα εντατικοποιηθούν και οι έρευνες για τον εντοπισμό της 40 χρονης αδελφής του Πολωνού.

(Πηγή: ΑΠΕ) 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα