Το NEWS 24/7 στον Παλαμά Καρδίτσας: Κάτοικοι αναζητούν βάρκες – Τι καταγγέλλουν για τα ελικόπτερα

Το NEWS 24/7 στον Παλαμά Καρδίτσας: Κάτοικοι αναζητούν βάρκες – Τι καταγγέλλουν για τα ελικόπτερα
Επιχείρηση απεγκλωβισμού στον Παλαμά Καρδίτσας Eurokinissi

Κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, κάτοικοι του Παλαμά Καρδίτσας, με όποια μέσα διαθέτουν, προσπαθούν να απεγκλωβιστούν από τα σπίτια τους, την ώρα είναι έκδηλη η οργή για καθυστερημένη αντίδραση των Αρχών στην κακοκαιρία.

Ώρες αγωνίες βιώνουν χιλιάδες κάτοικοι του Δήμου Παλαμά Καρδίτσας, με τις προσπάθειες τις τελευταίες ώρες να στρέφονται στις επιχειρήσεις διάσωσης εγκλωβισμένων και αγνοουμένων, ο ακριβής αριθμός των οποίων παραμένει άγνωστος.

Το NEWS 24/7 βρίσκεται στην περιοχή, όπου υπάρχει διάχυτος ο φόβος τι θα αποκαλυφθεί κάτω από τις λάσπες που έπνιξαν χωριά του θεσσαλικού κάμπου, την ώρα που η οργή των κατοίκων για καθυστερημένη ανταπόκριση του κρατικού μηχανισμού ξεχειλίζει.

Στις παρακάτω εικόνες διακρίνεται η προσπάθεια πυροσβεστών, κατοίκων και εθελοντών να διασώσουν κατοίκους του Παλαμά, οι οποίοι αναζητούν μια βάρκα για να απεγκλωβιστούν από τα σπίτια τους.

«Από τα σπίτια βγάζουν ακόμη κόσμο, εγώ μόλις κατάφερα να απεγκλωβίσω την οικογένειά μου» δηλώνει στην κάμερα του NEWS 24/7 κάτοικος της περιοχής, ο οποίος προτίθεται να συνδράμει στην προσπάθεια απεγκλωβισμού κατοίκων.

Όπως έχει επιβεβαιωθεί και από άλλες μαρτυρίες – καταγγελίες, «ξεκίνησε να μπαίνει το νερό μέσα στα σπίτια στις 4 το πρωί της Πέμπτης, και το πρώτο ελικόπτερο που σηκώθηκε για να αποκτήσει εικόνα της περιοχής ήταν στις 4 το απόγευμα».

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα