Τραγωδία στα Τρίκαλα

default image

Ύστερα από ολονύκτιες έρευνες βρέθηκαν νεκρές το πρωί του Σαββάτου σε χαράδρα βάθους, δυο αδελφές από το χωριό Αγ. Παρασκευή Τρικάλων

Ύστερα από ολονύκτιες έρευνες από τις δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του νομού, βρέθηκαν νεκρές το πρωί του Σαββάτου σε χαράδρα βάθους περίπου 200 μέτρων, ένα χιλιόμετρο πριν το χωριό Αγία Παρασκευή (Τζούρτζια) Τρικάλων, οι αδελφές Μαρία και Αθανασία Μαλέμη ετών 40 και 41 αντίστοιχα. 

Οι άτυχες αδελφές είχαν αναχωρήσει την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα από την Τρικάλων με ιδιωτικό αυτοκίνητο και προορισμό την Αγία Παρασκευή Τρικάλων, στον οποίο δεν έφθασαν ποτέ. Τα ίχνη τους είχαν χαθεί και η επικοινωνία τους με τους οικείους τους είχε διακοπεί από τις 20.30 το βράδυ  της Παρασκευής, οπότε άρχισε και η αναζήτηση τους.

Από την προανάκριση που ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πύλης προέκυψε ότι σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα και συγκεκριμένα εκτροπή και κατακρήμνιση του οχήματος. Κατά την διάρκεια των αναζητήσεων,σημαντική ήταν η συμπαράσταση και η βοήθεια των κατοίκων της περιοχής.

(Πηγή: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα