Τραγωδία στη Λαμία: Πρωτόγνωρη η σύγκρουση

Τραγωδία στη Λαμία: Πρωτόγνωρη η σύγκρουση

Δίνοντας την άποψή του για το σοβαρό τροχαίο στη Λαμία που στοίχισε τη ζωή στον 37χρονο πατέρα ο πραγματογνώμονας τόνισε ότι η σύγκρουση των οχημάτων ήταν πρωτόγνωρη.

Νέα στοιχεία αποκαλύπτονται συνεχώς για το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στον παράδρομο της εθνικής οδού, τα ξημερώματα της Κυριακής που στοίχισε τη ζωή σε έναν 37χρονο επαγγελματία οδηγό και πατέρα τεσσάρων παιδιών, ενώ η 32χρονη σύζυγος του δίνει τη δική της μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. 

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star K.E., ο πραγματογνώμονας τροχαίων ατυχημάτων Κώστας Χασιώτης, προσπάθησε να προσεγγίσει τις συνθήκες του δυστυχήματος, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά και κυρίως το βίντεο που κατέγραψε τα μοιραία δευτερόλεπτα της σύγκρουσης.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Χασιώτης τόνισε: “Η σύγκρουση των δύο οχημάτων έγινε κάτι το πρωτόγνωρο. Τα δύο αυτοκίνητα δεν έχουν μετακινηθεί μετά το τρακάρισμα. 

Ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο παραβίασε το στοπ και σε άλλη ώρα, με περισσότερη κίνηση, θα μπορούσε να προκαλέσει πιο σοβαρό δυστύχημα. Εχω την υποψία ότι ίσως βρεθούν ουσίες στο αίμα του”. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα