Χαστούκισε 99χρονη για να πάρει τα λιγοστά της κοσμήματα

Η 19χρονη συνεργός του ληστή είχε κλέψει το αντικλείδι από την καθαρίστρια και ο 24χρονος ληστής μπήκε στο διαμέρισμά της δίχως να προλάβει εκείνη να αντιδράσει
- 27 Δεκεμβρίου 2017 22:41
Συνελήφθησαν τα ξημερώματα από την ΟΠΚΕ σε περιοχή της Χαλκίδας, δύο άτομα και συγκεκριμένα ένας 24χρονος Έλληνας και μία 19χρονη Αλβανίδα, κατηγορούμενοι για διάπραξη ληστείας, κατά συναυτουργία και μάλιστα σε βάρος μίας …99χρονης γυναίκας!
Επιπλέον, ο 24χρονος κατηγορείται για διάπραξη κλοπής και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, σήμερα λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο 24χρονος εισήλθε στην οικία της άτυχης υπερήλικης και με την χρήση σωματικής βίας και αφού άρχισε να την χτυπάει με χαστούκια στο πρόσωπο, αφαίρεσε από το εσωτερικό του σπιτιού της διάφορα κοσμήματα.
Ακολούθως τράπηκε σε φυγή μαζί με την 19χρονη συνεργό του, η οποία όπως προέκυψε τον ανέμενε στην πυλωτή της πολυκατοικίας, εκτελώντας χρέη «τσιλιαδόρου», ενώ τον είχε προμηθεύσει και με το αντικλείδι του σπιτιού που είχε φροντίσει να κλέψει από την καθαρίστρια.
Μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, ενώ στην κατοχή του 24χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας συγγενικού προσώπου του 24χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα κοσμήματα από την διάπραξη της ληστείας, τα οποία αποδόθηκαν στην παθούσα.
Επίσης κατασχέθηκαν ένα μπουφάν και μία φορητή συσκευή φόρτισης μπαταριών, τα οποία στο πλαίσιο της έρευνας διαπιστώθηκε ότι είχαν αφαιρεθεί τα ξημερώματα της 23 Νοεμβρίου από εμπορικό κατάστημα σε περιοχή της Χαλκίδας. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.