Στην εντατική ο Θανάσης Βέγγος

Στην εντατική ο Θανάσης Βέγγος

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ξανά ο μεγάλος μας ηθοποιός Θανάσης Βέγγος, λίγες μέρες μετά την επιτυχημένη επέμβαση για ανεύρυσμα. Αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα. Νοσηλεύεται στην εντατική, χωρίς να είναι διασωληνωμένος

Στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας του Περιφερειακού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών μεταφέρθηκε το βράδυ της Δευτέρας  ο Θανάσης Βέγγος, με αναπνευστικά προβλήματα.

Η υγεία του δημοφιλούς ηθοποιού παρουσίασε επιπλοκή και σύμφωνα με πληροφορίες, έχει πνευμονία. Ο Θανάσης Βέγγος υποστηρίζεται αναπνευστικά, ωστόσο δεν είναι διασωληνωμένος. Οι γιατροί παρακολουθούν την πορεία της υγείας του, ενώ στο πλευρό του βρίσκονται η σύζυγος και τα παιδιά του.

ADVERTISING

Να σημειωθεί ότι στις 18 Οκτωβρίου, Θανάσης Βέγγος εισήχθη στο Νοσοκομείο του Ρίου, μετά από σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Ο 83χρονος ηθοποιός πέρασε δύσκολες ώρες, καθώς εντοπίστηκε ανεύρυσμα στο κεφάλι και νοσηλεύθηκε στη Νευροχειρουργική κλινική του Νοσοκομείου του Ρίου.

Όπως εξομολογήθηκαν τότε βέβαια οι γιατροί του Νοσοκομείου, ούτε οι περιπέτειες στην υγεία του δεν μπόρεσαν να στερήσουν το χαμόγελο και την καλή διάθεση.

Ο Θανάσης Βέγγος με γενναιότητα και υπομονή δεχόταν τις συμβουλές των γιατρών, περιμένοντας να δοθεί το "πράσινο φως" για την εγχείρηση, η οποία τότε στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

SHARE:

24Media Network