4ο Diversity in Business Conference 2022: Η επόμενη ημέρα σε θέματα Διαφορετικότητας και Ένταξης

4ο Diversity in Business Conference 2022: Η επόμενη ημέρα σε θέματα Διαφορετικότητας και Ένταξης
KOUTOUL

Θεσμικοί φορείς της Πολιτείας τίμησαν με την παρουσία τους το 4ο Diversity in Business Conference 2022, ενώ συγκίνηση και θαυμασμό προκάλεσε η συμμετοχή της Mrs Myrtha Casanova.

Το 4ο Diversity in Business Conference πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και σημαντικούς ομιλητές, που έθιξαν καίρια ζητήματα για την ανάδειξη και την προάσπιση των ίσων ευκαιριών και της υγιούς ένταξης στελεχών, στις ελληνικές επιχειρήσεις.

Το Συνέδριο, που διοργανώθηκε στις 5 Οκτωβρίου 2022, στο Ζάππειο Μέγαρο, τίμησαν με την παρουσία τους και την πολύτιμη τοποθέτησή τους θεσμικοί φορείς της Πολιτείας, όπως η Υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δρ Δόμνα Μιχαηλίδου, που εκπροσώπησε το Πρωθυπουργικό Γραφείο, ο Περιφερειάρχης Αττικής, κος Γιώργος Πατούλης και η Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, κα Εύα Καϊλή.

Μεγάλη συγκίνηση και θαυμασμό προκάλεσε η συμμετοχή της Mrs Myrtha Casanova, Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου στον τομέα Διαχείρισης Διαφορετικότητας, μιας καταξιωμένης γυναίκας που έχει δώσει τον δικό της, προσωπικό και αξιοσημείωτο αγώνα για ζητήματα διαφορετικότητας και ένταξης διεθνώς.

Παράλληλα τα “Fireside Chats” κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού ως το τέλος, με success stories, inspirational talks και συζητήσεις με αληθινό περιεχόμενο. Ομιλητές σημαντικών επιχειρήσεων, δημόσιων φορέων και οργανισμών κατάφεραν να μας εμπνεύσουν περαιτέρω και να θέσουν τα θεμέλια για την επόμενη μέρα του diversity & inclusion.

KOUTOUL

Από το φετινό 4ο Diversity in Business Conference αξίζει να κρατήσουμε πολλά, σίγουρα όμως θα μας μείνει αυτό που ανέφερε στο τέλος της ομιλίας του ο κος Σταύρος Μηλιώνης, Ιδρυτής του Diversity Charter Greece και Πρόεδρος του ΚΕΑΝ, κάνοντας αναφορά στον στίχο του Μανώλη Ρασούλη, «Φαντάσου φτάνει και μια νότα και αλλάζει όλος ο σκοπός.»

Περισσότερες πληροφορίες για το 4th Diversity in Business Conference 2022, μπορείτε να βρείτε στη σελίδα: https://www.diversityconference.gr/

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα