Aegean: Δεν ακυρώνονται πτήσεις προς Ιταλία λόγω κοροναϊού

Aegean: Δεν ακυρώνονται πτήσεις προς Ιταλία λόγω κοροναϊού
Aegean shutterstock

Δεν τίθεται θέμα, μέχρι στιγμής, ακύρωσης των πτήσεων προς την Ιταλία λόγω κοροναϊού. Τι θα ισχύει αν κάποιος επιβάτης θέλει να ακυρώσει το ταξίδι του προς τη γειτονική χώρα

Δεν τίθεται θέμα, ακύρωσης των πτήσεων της AEGEAN προς την Ιταλία, ή άλλους προορισμούς, λόγω της εξάπλωσης του κοροναϊού.

Σύμφωνα με την εταιρεία σε περίπτωση που κάποιος επιβάτης θέλει να ακυρώσει το ταξίδι του προς οποιονδήποτε προορισμό, θα υπάρχει δυνατότητα αλλαγής ημερομηνίας, χωρίς κόστος.

Η ανακοίνωση της της AEGEAN

“Για την πληροφόρηση του επιβατικού κοινού η AEGEAN ενημερώνει ότι όσοι επιβάτες επιθυμούν από σήμερα και έως 20 Μαρτίου 2020, λόγω του κοροναϊού, να μεταθέσουν σε μεταγενέστερη ημερομηνία το εισιτήριό τους, προς οποιοδήποτε προορισμό του δικτύου, μπορούν να το πραγματοποιήσουν χωρίς rebooking fees. Επίσης ενημερώνουμε ότι η εταιρεία θα συνεχίσει τις πτήσεις της κανονικά προς όλους τους προορισμούς, συμπεριλαμβανομένης της Ιταλίας, μέχρι νεότερης ενημέρωσης. Παραμένουμε σε επικοινωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες για οποιαδήποτε περαιτέρω ενέργεια τυχόν κριθεί αναγκαία”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα