news 24/7

ΙΤΑΛΙΑ

Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν στα ερείπια της Πομπηίας τα λείψανα ενός πλούσιου κι ενός σκλάβου

Πομπηία: Βρέθηκαν μαζί τα λείψανα ενός πλούσιου κι ενός σκλάβου -Πώς τους αναγνώρισαν

Τα λείψανα βρέθηκαν στην Τσίβιτα Τζιουλιάνα, 700 μέτρα βορειοδυτικά του κέντρου της αρχαίας Πομπηίας, σε έναν υπόγειο θάλαμο στην περιοχή των ανασκαφών σε μια έπαυλη.

Η Ελλάδα ανέλαβε τον διακρατικό συντονισμό για τη Μεσογειακή Διατροφή το 2021

Η Ελλάδα ανέλαβε τον διακρατικό συντονισμό για τη Μεσογειακή Διατροφή το 2021

Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Κύπρος, Μαρόκο και Πορτογαλία ενώνουν δυνάμεις, για τη διαφύλαξη της Μεσογειακής Διατροφής. Με πρωτοβουλία του Δήμου Πύλου-Νέστορος και του Μανιατακείου Ιδρύματος, η Ελλάδα θα ηγηθεί του συντονισμού διακρατικών δράσεων.

Γιατρός στην Ιταλία

Ιταλία: Χαμηλός αριθμός κρουσμάτων στο Μπέργκαμο - Υποψίες για ανοσία αγέλης

Η ανοσία της αγέλης λειτούργησε ή οι άνθρωποι πλέον έχουν γίνει πιο προσεκτικοί; Σε κάθε περίπτωση, σήμερα ο αριθμός των κρουσμάτων στο άλλοτε βαθιά χτυπημένο από την πανδημία Μπέργκαμο, είναι εκπήκτικά χαμηλός.

Τεστ για τον κορονοϊό στην Ιταλία

Ιταλία: Πάνω από 34.000 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο - "Το σύστημα υγείας καταρρέει", λένε οι γιατροί

"Εκτός από τα νοσοκομεία και τα επείγοντα περιστατικά, βρίσκεται στο όριο της κατάρρευσης και το δίκτυο γιατρών άμεσης φροντίδας των πολιτών του εθνικού συστήματος υγείας", καταγγέλλουν οικογενειακοί γιατροί και παιδίατροι.

Check in στο έρημο αεροδρόμιο του Μονάχου, 12 Νοεμβρίου 2020. Η Βαυαρία βρίσκεται σε μερικό lockdown ήδη για πάνω από μια εβδομάδα.

Κορονοϊός: Η Ευρώπη παλεύει να συγκρατήσει το δεύτερο κύμα - Σε τι φάση βρίσκεται κάθε χώρα

Η Ιταλία ξεπέρασε το όριο του ενός εκατομμυρίου κρουσμάτων, η Βρετανία τους 50.000 νεκρούς. Ένας στους τέσσερις νέους θανάτους στη Γαλλία αποδίδεται πλέον στην Covid-19

Ο Άγιος Βασίλης με μάσκα

Ιταλία: Ο Άγιος Βασίλης φοράει μάσκα και έχει διεθνή άδεια μετακίνησης

"Ο Άγιος Βασίλης μπορεί να ταξιδέψει παντού", έγραψε ο πρωθυπουργός της Ιταλίας στο Facebook, για να καθησυχάσει τα μικρά παιδιά που αγωνιούν ότι θα μείνουν χωρίς δώρα φέτος το Χριστούγεννα.

ΜΕΘ στην Ιταλία

Γιατροί στην Ιταλία: "Τα νοσοκομεία μας είναι στο χείλος της κατάρρευσης"

"Η κατάσταση είναι δραματική. Έχει ξεπερασθεί το όριο χωρητικότητας και δοκιμάζεται σκληρά η δυνατότητα θεραπείας στα νοσοκομεία μας", γράφουν σε ανοικτή επιστολή τους γιατροί, νοσηλευτές και γεροντολόγοι.

Διαμαρτυρία των γυμναστών στην Ιταλία

Κορονοϊός - Ιταλία: Οι γιατροί μιλούν για ''τσουνάμι'' κρουσμάτων, αύξηση θανάτων

Μεγάλη αύξηση των νεκρών από τον κορονοϊό στην Ιταλία, ενώ τα σημερινά κρούσματα ξεπέρασαν τις 28.000. Την ίδια στιγμή οι γιατροί ζητούν πιο επιθετικά μέτρα από την κυβέρνηση.

Κλείσιμο εστιατορίων και μπαρ στην Ιταλία

Κορονοϊός-Ιταλία: Η κυβέρνηση θα διαθέσει πάνω από 5 δισεκ. ευρώ για τη στήριξη των πολιτών

Πάνω από πέντε δισεκατομμύρια ευρώ αποφάσισε να διαθέσει η κυβέρνηση του Τζουζέπε Κόντε για νέα στήριξη των πολιτών που πλήττονται από τα νέα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό.

Άδειος δρόμος στην Ιταλία.

Κορονοϊός στην Ιταλία: Πάνω από 17.000 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

17.012 νέα κρούσματα κατέγραψε η Ιταλία το τελευταίο 24ωρο. Σημειώνεται πως πραγματοποιήθηκαν 37.000 λιγότερα διαγνωστικά τεστ σε σχέση με την προηγούμενη ημέρα που ο αριθός των κρουσμάτων ήταν 21.273.

Τσεχία

Κορονοϊός: Συναγερμός στην Ευρώπη- Νέα αυστηρά μέτρα λαμβάνουν οι περισσότερες χώρες

Υπερδιπλασιάστηκε μέσα σε δέκα ημέρες ο αριθμός των νέων κρουσμάτων στην Ευρώπη. Οι χώρες η μία μετά την άλλη, λαμβάνουν έκτακτα μέτρα για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορονοϊού.

Κόσμος σε μετρό της Ιταλίας

Κορονοϊός-Ιταλία: Να ληφθούν άμεσα δραστικά μέτρα ζητούν εκατό επιστήμονες

Μέσω επιστολής προς τον Ιταλό πρωθυπουργό, εκατό διακεκριμένοι επιστήμονες της Ιταλίας ζητούν να ληφθούν άμεσα δραστικά μέσα για τον περιορισμό της πανδημίας, προκειμένου να "αποφευχθεί η τραγωδία".

Δεκάχρονος περπάτησε 2.700 χιλιόμετρα για να αγκαλιάσει τη γιαγιά του

Δεκάχρονος περπάτησε 2.700 χιλιόμετρα για να αγκαλιάσει τη γιαγιά του

Εν καιρώ πανδημίας η συνάντηση με αγαπημένα πρόσωπα δεν θεωρείται πλέον δεδομένη. Ένας δεκάχρονος περπάτησε 2.700 χιλιόμετρα, μαζί με τον μπαμπά του, για να αγκαλιάσει τη γιαγιά του, συγκεντρώνοντας ταυτόχρονα χρήματα για παιδιά πρόσφυγες.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε

Ιταλία: Ο Κόντε ανακοίνωσε νέα μέτρα για τον περιορισμό του κορονοϊού

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε παρουσίασε τα νέα μέτρα για τον περιορισμό των κρουσμάτων κορονοϊού. Οι δήμαρχοι θα μπορούν να κλείνουν, το βράδυ, οδούς και πλατείες με συνωστισμό.

Το γλυπτό "Medusa With The Head of Perseus", που δημιουργήθηκε από τον Αργεντινό καλλιτέχνη Luciano Garbati.

Ο Luciano Garbati αλλάζει την ελληνική μυθολογία για χάρη του φεμινισμού

Το γλυπτό "Medusa With The Head of Perseus" απεικονίζει τη Μέδουσα να κρατάει ένα σπαθί και το κεφάλι του Περσέα, του άντρα που τη σκότωσε. Ο δημιουργός του έργου μιλά στο Νews247.gr για το μήνυμα πίσω από την αλλαγή της ιστορίας.

Της έκανε πρόταση γάμου με πίτσα

Της έκανε πρόταση γάμου χρησιμοποιώντας μία πίτσα

Σε μία "νόστιμη" πρόταση γάμου, αυτός ο νεαρός από την Μεγάλη Βρετανία ζητάει από την σύντροφό του να τον παντρευτεί χρησιμοποιώντας μια πίτσα, αφού το ταξίδι τους στην Ιταλία ακυρώθηκε λόγω κορονοϊού.