Αρχιτεκτονική δράση και Ideal Standard συμπορεύονται Πρόγραμμα Χορηγιών σε Εκδηλώσεις Αρχιτεκτονικής

Αρχιτεκτονική δράση και Ideal Standard συμπορεύονται Πρόγραμμα Χορηγιών σε Εκδηλώσεις Αρχιτεκτονικής

Θεσσαλονίκη, Ρόδος και Κύπρος. H Ideal Standard, κορυφαίος προμηθευτής ειδών μπάνιου στον κόσμο, με σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά, δίνει δυναμικά το ‘παρών’ της σε σημαντικές Εκδηλώσεις και Συνέδρια Αρχιτεκτονικής, ενισχύοντας της θέση της στο κλάδο.

Με σαφή στρατηγική, αλλά και πολύχρονη τεχνογνωσία στις ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα κατασκευής, για τον εξοπλισμό κάθε είδους χώρου, οικιστικό – εμπορικό – δημόσιο, η Ideal Standard συμμετέχει όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια, στην υποστήριξη των δραστηριοτήτων του κλάδου αρχιτεκτονικής. Ακολουθώντας ένα ετήσιο συστηματικό πρόγραμμα χορηγικών ενεργειών – σε Πανελλαδικό και όχι μόνο επίπεδο – ήταν πρόσφατα χορηγός στην πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση “Size Matters: Architectural Stories For Growth” στη Θεσσαλονίκη, στο 3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής & Τουρισμού στη Ρόδο και σε σημαντική ημερίδα αρχιτεκτονικής στην Κύπρο.

Maria_Pachou_2017

Η εκδήλωση “Size Matters: Architectural Stories For Growth” πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ΔΕΘ, στο Αμερικανικό περίπτερο με τη συνδρομή του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, της Αμερικανικής Πρεσβείας και τη χορηγία της Ideal
Standard. Η παρουσία της αρχιτεκτονικής στη φετινή ΔΕΘ αναδεικνύει την καθοριστική σημασία του κλάδου στην εξέλιξη της χώρας που σταδιακά εγκαταλείπει τα χρόνια της αυστηρής λιτότητας και επιστρέφει στην πορεία της κανονικότητας και της πραγματικής ανάπτυξης. Σηματοδοτεί ακόμα την εξωστρέφεια του κλάδου, η οποία μεταφράζεται διττά: τόσο ως άνοιγμα σε συνεργασία με άλλους κλάδους της οικονομίας και ιδιαίτερα προς την πλευρά των επιχειρήσεων, όσο και ως προς το διεθνές γίγνεσθαι και τα best practices που μπορούν να προσαρμοστούν στα Ελληνικά δεδομένα. Στη φετινή ΔΕΘ παρευρέθηκε υψηλόβαθμη κυβερνητική αποστολή των ΗΠΑ με επικεφαλής τον υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ, WilburRoss, αλλά και μεγάλη επιχειρηματική αποστολή, καθώς και μεμονωμένοι CEOs μεγάλων εταιρειών.

Το 3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού πραγματοποιήθηκε ακόμη μια χρονιά στις 21 και 22 Οκτωβρίου στη Ρόδο με μεγάλη επιτυχία. Περισσότεροι από 500 σύνεδροι προερχόμενοι από τους χώρους της αρχιτεκτονικής και του design, παρακολούθησαν το διήμερο παρουσιάσεων και εργαστηρίων. Η αρχιτεκτονική και ο τουρισμός ήταν οι δύο κεντρικές έννοιες που διαπραγματεύτηκαν έντεχνα όλοι οι εισηγητές του Συνεδρίου, θέτοντας τις βάσεις για έναν ουσιαστικό διάλογο και μία διάδραση μεταξύ των παραπάνω εννοιών που έχει ανάγκη ο τόπος μας να εξελίσσονται από κοινού. Το 3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού λόγω της ευρύτερης σημασίας του για το Νότιο Αιγαίο και όλη την Ελλάδα, αναμένεται να εξελιχθεί σε διεθνές, προσελκύοντας επισκέπτες από όλον τον κόσμο και αποτελώντας έναν ισχυρό επιστημονικό θεσμό.

Η ημερίδα στην Κύπρο με θέμα «Το παράδειγμα της Κυπριακής Πόλης. Ζητήματα αστικότητας στον χωρικό σχεδιασμό» είχε επίσης μεγάλη προσέλευση. Πραγματοποιήθηκε στις 1 Νοεμβρίου στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Κύπρου στη Λευκωσία, με τη συνεργασία του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου. Με δεδομένη την έντονη τάση ανοικοδόμησης στην Κύπρο, το τμήμα Έργων της Ideal Standard συμμετείχε ενεργά στην ημερίδα, έχοντας άμεση επικονωνία με Κύπριους αρχιτέκτονες, εμπλεκόμενους σε έργα της περιοχής τους, τα οποία πρόκειται να υλοποιηθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο κ. Κιτρομηλίδης Αλέξης, Γενικός Διευθυντής της Ideal Standard δήλωσε σχετικά: «Η Ideal Standard υποστηρίζει συστηματικά και έμπρακτα τον κλάδο της Αρχιτεκτονικής, έναν κλάδο ο οποίος κατά κοινή ομολογία διαμορφώνει πολιτισμό και βελτιώνει τη ποιότητα ζωής όλων μας. Σε όλα αυτά, αρωγός μας είναι η φιλοσοφία της εταιρείας μας να αναπτύσσει προϊόντα και υπηρεσίες με γνώμονα τις ανάγκες των επαγγελματιών του κλάδου».

H Ideal Standard ήταν ο Μεγάλος Χορηγός στην εκδήλωση “Size Matters: Architectural Stories For Growth”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα