Χρυσό βραβείο για τα social media του Spetses mini Marathon

Χρυσό βραβείο για τα social media του Spetses mini Marathon
Nikos Karanikolas © 2018

Έλαβαν χώρα στις 7 Νοεμβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Ακόμα μία εξαιρετικά σημαντική διάκριση κατέκτησε η εταιρία «Communication Lab», διοργανώτρια του μεγαλύτερου multisport event της Ελλάδας, του Spetses mini Marathon, καθώς βραβεύτηκε με το χρυσό βραβείο Best Use of Social Media for a Consumer Brand / per Industry στην κατηγορία Best in Sports & Entertainment στα φετινά Social Media Awards 2018 που έλαβαν χώρα στις 7 Νοεμβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Nikos Karanikolas © 2018

Εξαιρετικά σημαντικό είναι το γεγονός ότι το instagram @spetses_marathon είναι πλέον το μεγαλύτερο account για ερασιτεχνικό αθλητισμό/events στην Ελλάδα με 37Κ followers με μέσο όρο 2000 likes ανά post. Κατά τη διάρκεια της φετινής διοργάνωσης, το σύνολο των Likes με βάση τους instagram users που ανέβασαν hashtag με το #spetsesminimarathon ξεπέρασε τα 300Κ Likes. Παράλληλα, 5.342.206 μοναδικοί επισκέπτες παρακολούθησαν τα Facebook posts της σελίδας.

Nikos Karanikolas © 2018

Η CEO της Communication Lab, Δρ. Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη, ιδρύτρια και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Spetses mini Marathon, με αφορμή το βραβείο τόνισε τα εξής: «Ευχαριστώ θερμά την ομάδα μου, που δουλεύει σκληρά και μεθοδικά τα social media του Spetses Mini Marathon καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου καθώς και τους χιλιάδες followers μας που καθημερινά επικοινωνουν μαζι μας μέσω των social media από όλες τις χώρες του κόσμου και μοιράζονται μαζί σας την χαρά του αθλήτισμου».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα