Jumbo – σακούλες: Αυτές είναι οι τιμές που θα πωλούνται από σήμερα

Jumbo – σακούλες: Αυτές είναι οι τιμές που θα πωλούνται από σήμερα

Η διοίκηση των Jumbo με αφορμή την επιβολή του περιβαλλοντικού τέλους αλλάζει την τιμή πώλησης στις σακούλες της εταιρείας

Οι σακούλες του Jumbo, ή Jumbo – σακούλες αν προτιμάτε, είναι αναμφισβήτητα οι πλέον διάσημες στην Ελλάδα. Βρίσκονται σχεδόν σε κάθε σπίτι καθώς είτε λόγω μεγέθους είτε λόγω αντοχής χρησιμοποιούνται κυρίως ως αποθηκευτικό μέσο.

Η μεγάλη ζήτηση που υπήρχε είχε οδηγήσει την διοίκηση της Jumbo να διαμορφώσει τιμοκατάλογο πώλησης για τις έξτρα σακούλες (σ.σ. πέρα από αυτές που διατίθονταν δωρεάν για τοποθετηθούν τα ψώνια στο κατάστημα) που ζητούσαν τόσο οι πελάτες των Jumbo όσο και αυτοί που έρχονταν αποκλειστικά για να πάρουν Jumbo – σακούλες.

Έτσι έως το τέλος του 2017 η πολύ μικρή σακούλα των Jumbo (σ.σ. μέγεθος λίγο μεγαλύτερο από μία σελίδα Α4) πωλούνταν έναντι 0,10 ευρώ, η μικρή (40×60 cm) 0,20 ευρώ, η μεσαία (60×80 cm) 0,50 ευρώ και η μεγάλη – και πλέον “διάσημη” – (65×100 cm) έναντι 0,79 ευρώ.

Από σήμερα με την επιβολή του περιβαλλοντικού τέλους αλλάζουν οι τιμές διάθεσης οι οποίες είναι κοινές τόσο για αυτούς που τις χρησιμοποιούν για ψώνια στα Jumbo όσο και για αυτούς που αγοράζουν αποκλειστικά σακούλες. Πλέον η  πολύ μικρή σακούλα των Jumbo πωλείται  έναντι 0,05 ευρώ, η μικρή (40×60 cm) 0,09 ευρώ, η μεσαία (60×80 cm) 0,29 ευρώ και η μεγάλη (65×100 cm) έναντι 0,39 ευρώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα