Mohegan Gaming  -Entertainment Partners και Paramount Pictures ενώνουν δυνάμεις για το "Inspire"

Το θεματικό συγκρότημα αναψυχής "Inspire" που θα λάβει σάρκα και οστά στο αεροδρόμιο Incheon της Νότιας Κορέας

Πρόκειται για το θεματικό συγκρότημα αναψυχής που θα λάβει σάρκα και οστά στο αεροδρόμιο Incheon της Νότιας Κορέας. Αναλυτικά όσα προβλέπει η στρατηγική συνεργασία των τριών εταιρειών.

Η Mohegan Gaming & Entertainment που δημιουργεί το πολυδάπανο, πολλαπλών φάσεων, συγκρότημα αναψυχής στη Νότια Κορέα, που ονομάζεται Inspire Integrated Entertainment Resort (Inspire ή IER), και η Paramount Pictures Corporation (Paramount) ανακοινώνουν τη στρατηγική συνεργασία τους που αφορά στη δημιουργία ενός θεματικού πάρκου με την επωνυμία Paramount Pictures που θα λειτουργεί στο χώρο του Inspire, στο διεθνές αεροδρόμιο Incheon της Νότιας Κορέας.

«Είμαστε περήφανοι που ενώνουμε στρατηγικά τις δυνάμεις μας με την Paramount Pictures στην υλοποίηση της καινοτόμας ιδέας για δημιουργία ενός συγκροτήματος που θα παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ψυχαγωγίας» δήλωσε ο Kevin Brown, Πρόεδρος της Mohegan Tribe. «Με την Paramount δίπλα μας ικανοποιούμε τη ζήτηση των πελατών μας μέσω του μοντέλου Inspire IER, που καταδεικνύει όχι μόνο τη δέσμευσή μας να δημιουργούμε νέες τάσεις στην αγορά αλλά και τη δέσμευση της Mohegan Tribe για υλοποίηση των στόχων που έχει θέσει η Νότιος Κορέα σε θέματα ανάπτυξης της ταξιδιωτικής αγοράς, του τουρισμού και της αύξησης του εργατικού δυναμικού, ενώ παράλληλα διασφαλίζει τη βιωσιμότητα της Mohegan Tribe από γενιά σε γενιά.»

ADVERTISING

Ο Kevin Suh, Executive Vice President Themed Entertainment της Paramount είπε: «Η Paramount είναι περήφανη να ανακοινώσει ότι η Κορέα είναι από τους πρώτους προορισμούς, στους οποίους θα λειτουργήσει ένα παγκόσμιας κλάσης θεματικό πάρκο με την επωνυμία «Paramount». Η Paramount προσβλέπει στη συνεργασία της με την Inspire και περιμένει εναγωνίως να συμμετάσχει σε έναν από τους πρώτους ψυχαγωγικούς προορισμούς παγκοσμίως.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η παγκόσμια δύναμη στην ψυχαγωγία, η Paramount, προστίθεται στην εντυπωσιακή και αυξανόμενη λίστα των στρατηγικών συνεργατών μας για το project Inspire» δήλωσε ο Mario Kontomerkos, Διευθύνων Σύμβουλος της Mohegan Gaming and Entertainment. «Η ευθυγράμμιση με μια εταιρική επωνυμία παγκοσμίως γνωστή και με κοινούς στόχους αποτελεί κλειδί για τη δημιουργία του πρώτου πραγματικά συγκροτήματος ολοκληρωμένων λύσεων ψυχαγωγίας παγκόσμια».

Η πρώτη φάση ανάπτυξης του Inspire, ενός συγκροτήματος που θα έχει πολλαπλές φάσεις δημιουργίας, θα καλύπτει 1,700,000 τ.μ στο αεροδρόμιο Incheon από το σύνολο των 4,367,000 τ.μ και θα περιλαμβάνει:

·         Ξενοδοχειακό συγκρότημα 5 αστέρων με περισσότερα από 1,250 δωμάτια, σουίτες και βίλλες

·         Ένα υπερσύγχρονο κλειστό γήπεδο 15,000 θέσεων για αθλήματα και πολιτιστικές εκδηλώσεις

·         Καζίνο με 150 τραπέζια παιγνίων και 700 ηλεκτρονικά παιχνίδια

·         Έναν ημισφαιρικό θόλο έκτασης 4,500 τ.μ, που θα περιλαμβάνει εσωτερική πισίνα ελεγχόμενων κλιματικών συνθηκών, χώρο για ποδηλασία, εστιατόριο και εμπορικό κέντρο.

·         Έναν συνεδριακό χώρο συνολικής επιφάνειας 19,000 τ.μ. και τη μεγαλύτερη αίθουσα χορού στο Incheon(Σεούλ) έκτασης 5,617 τ.μ.

Η τελετή έναρξης των εργασιών προγραμματίζεται για το Μάιο 2019, ενώ τα επίσημα εγκαίνια θα λάβουν χώρα το 2022.

Η δεύτερη φάση του Inspire περιλαμβάνει τη δημιουργία του θεματικού πάρκου «Paramount Picture» έκτασης 404,000 τ.μ μαζί με ψυχαγωγικό και εμπορικό χωριό, που θα αρχίσει να λειτουργεί το 2025. Μετά την ολοκλήρωση και των δύο φάσεων του έργου, το οποίο αναμένεται να έχει μεγάλη επιτυχία, η ύπαρξη του Inspire στην περιοχή θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας της Ν. Κορέας μέσω της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας και της έλξης τουρισμού στην περιοχή του αεροδρομίου Incheon, που αποτελεί κομβικό αεροδρόμιο στη Βορειοανατολική Ασία,  δίνοντας ώθηση στην ποιοτική και ποσοτική ανάπτυξη της εγχώριας τουριστικής βιομηχανίας.

Σχετικά με το συγκρότημα Inspire Integrated Entertainment

Το Inspire Integrated Entertainment Resort (Inspire) αποτελεί ένα πολυδάπανο, πολλαπλών φάσεων συγκρότημα, που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ψυχαγωγίας, και βρίσκεται υπό κατασκευή στο αεροδρόμιο Incheon, στη Νότια Κορέα. Κατασκευαστής είναι η εταιρία Inspire Integrated Resort Co., Ltd., θυγατρική της Mohegan Gaming & Entertainment, με τα κεντρικά της γραφεία στο Incheon. Το Inspire θα είναι το πρώτο πραγματικά ολοκληρωμένο ψυχαγωγικό συγκρότημα, που θα προσφέρει μια πλήρη σειρά παροχών για όλη την οικογένεια. Προγραμματισμένο να ανοίξει το 2022, η πρώτη φάση θα περιλαμβάνει περισσότερα από 1200 δωμάτια πέντε αστέρων.

Σχετικά με την Paramount Pictures Corporation

Η Paramount Pictures Corporation (PPC), παγκόσμιος παραγωγός και διανομέας ταινιών, αποτελεί μέλος της Viacom (NASDAQ: VIAB, VIA), ηγέτιδας στο χώρο παροχής περιεχομένου με εξέχουσες επωνυμίες ψυχαγωγίας στο χώρο της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και της ψηφιακής ψυχαγωγίας. Η Paramount έχει υπό τον έλεγχό της μια συλλογή από τις πιο ισχυρές και γνωστές επωνυμίες στο χώρο του κινηματογράφου, συμπεριλαμβανομένων των Paramount Pictures, Paramount Animation, Paramount Television, Paramount Players, MTV Films, και Nickelodeon Movies. Στις υπόλοιπες λειτουργίες της συμπεριλαμβάνονται και οι: Paramount Home Media Distribution, Paramount Pictures International, Paramount Licensing Inc. και Paramount Studio Group.

Σχετικά με τη Mohegan Gaming & Entertainment

Η Mohegan Gaming & Entertainment (MGE) είναι ηγέτιδα εταιρία στο χώρο κατασκευής ακινήτων και λειτουργίας συγκροτημάτων που παρέχουν βέλτιστες ολοκληρωμένες λύσεις ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανομένων των: Mohegan Sun στο Uncasville, Connecticut και  Inspire στο Incheon, Νότια Κορέα. Η MGE έχει στην ιδιοκτησία της, αναπτύσσει και διοικεί συγκροτήματα παροχής ολοκληρωμένων λύσεων ψυχαγωγίας σε όλη την Αμερική, όπως στο Connecticut, το New Jersey, τη Washington, την Pennsylvania, τη Louisiana, τη Βόρεια Ασία και από το 2019 στους καταρράκτες του Νιαγάρα στον Καναδά. Η MGE είναι ιδιοκτήτης και διαχειριστής της Connecticut Sun, μιας επαγγελματικής ομάδας μπάσκετ στο WNBA και της New England Black Wolves, μιας επαγγελματικής ομάδας Λακρός που συμμετέχει στο Εθνικό Πρωτάθλημα Λακρός. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη MGE και τις ιδιοκτησίες της επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.mohegangaming.com.

SHARE:

24Media Network