My market: Όλοι… «Ένας Συν Ένας»

My market: Όλοι… «Ένας Συν Ένας»

Με έναν πρωτότυπο φιλανθρωπικό διαγωνισμό υποδέχονται την περίοδο των εορτών τα My market σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας ταυτόχρονα σε καταναλωτές και ιδρύματα.

Η διαδικασία είναι απλή και διαρκεί από τις 4 έως τις 17 Δεκεμβρίου 2019. Με κάθε αγορά στα καταστήματα της αλυσίδας, οι καταναλωτές ζητούν από το Ταμείο και μία δεύτερη απόδειξη που περιλαμβάνει έναν «δωροκωδικό». Μέσα από το site των My Market (www.mymarket.gr) καταχωρούν τον κωδικό αυτό και βλέπουν αν έχουν κερδίσει ένα από τα 1350 καλάθια – δώρα, με προϊόντα αξίας 25 ευρώ.

Στην περίπτωση που ένας καταναλωτής έχει κερδίσει, επιλέγει ένα από τα τρία προτεινόμενα φιλανθρωπικά ιδρύματα, στο οποίο θα φτάσει άλλο ένα ίδιο καλάθι. Το δικό του θα το παραλάβει όπου επιθυμεί, καθώς τα My market
θα επικοινωνήσουν μαζί του στα στοιχεία επικοινωνίας που έχει καταχωρήσει.

Τα προτεινόμενα ιδρύματα που θα ενισχύσουν τα My Market μέσα από τον διαγωνισμό «Ένας Συν Ένας» είναι το δημοτικό βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Άγιος Στυλιανός», το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα και η «Ελίζα», οργανισμός κατά της κακοποίησης του παιδιού.

Η στήριξη των παιδιών που το έχουν ανάγκη είναι βασική προτεραιότητα στις φετινές γιορτές για τα My Market. Και ο διαγωνισμός «Ένας Συν Ένας», ένας από τους τρόπους με τους οποίους το καλάθι των εορτών μπορεί να φτάσει σε αυτά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version