Ο διεθνώς αναγνωρισμένος αρχιτέκτονας Λόρδος Νόρμαν Φόστερ στο Ελληνικό

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος αρχιτέκτονας Λόρδος Νόρμαν Φόστερ στο Ελληνικό
Ellinikon Nikolas Kominis - Studio Kominis

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, ο παγκοσμίως αναγνωρισμένος αρχιτέκτονας ξεναγήθηκε από την Αγγελική Τούζιου, Chief Development Officer, Residential, Sports & Mixed Use Tower της LAMDA Development στο The Ellinikon Experience Centre.

Η LAMDA Development υποδέχτηκε στο Ελληνικό τον Λόρδο Νόρμαν Φόστερ, τον διεθνούς φήμης Άγγλο αρχιτέκτονα και ιδρυτή του αρχιτεκτονικού γραφείου Foster & Partners, το οποίο υπογράφει το masterplan του Ελληνικού καθώς και τον σχεδιασμό του πρώτου «πράσινου» Πύργου κατοικιών στη Μαρίνα του Αγίου Κοσμά, το Riviera Tower.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, ο παγκοσμίως αναγνωρισμένος αρχιτέκτονας ξεναγήθηκε από την Αγγελική Τούζιου, Chief Development Officer, Residential, Sports & Mixed Use Tower της LAMDA Development στο The Ellinikon Experience Centre. Στη συνέχεια επισκέφτηκε το εργοτάξιο και ενημερώθηκε για την πορεία των κατασκευαστικών εργασιών των έργων υποδομών. Η ξενάγησή του ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στο οικόπεδο του Riviera Tower, όπου και είχε την ευκαιρία να δει την εξέλιξη των εργασιών θεμελίωσης.

Ο Λόρδος Φόστερ δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερα μεγάλη χαρά να βλέπω το Ελληνικό να βρίσκεται σήμερα σε πλήρη εξέλιξη. Το έργο αυτό αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές αστικές αναπτύξεις σήμερα».

Ο Λόρδος Νόρμαν Φόστερ είναι ένας από τους εμβληματικότερους αρχιτέκτονες, ο οποίος έχει διακριθεί για το αρχιτεκτονικό του έργο (Pritzker prize Stirling prize, AIA Gold Medal, Minerva medal). Στα έργα του συγκαταλέγονται: The Gherkin, Reichstag Building, Hearst Tower, Queen Elizabeth II Great Court, Viaduc de Millau, Apple Park, κ.α.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα