Παραιτήθηκε από το ΔΣ της Centric η Καλυψώ Κοντογιάννη

Παραιτήθηκε από το ΔΣ της Centric η Καλυψώ Κοντογιάννη
H κα. Καλυψώ Κοντογιάννη σε κοινωνική εκδήλωση PAPADAKIS PRESS

Η δικηγόρος Καλυψώ Κοντογιάννη, η οποία είχε απασχολήσει πρόσφατα τα ΜME με αφορμή εταιρεία, που είχε συστήσει στην Ινδία με τον Νίκο Κοκλώνη, υπέβαλε την παραίτησή της από την Centric. Τι ανακοίνωσε η εταιρεία

Την παραίτηση της δικηγόρου Καλυψούς Κοντογιάννη, η οποία συνδέεται και με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Νίκου Κοκλώνη στην Ινδία, ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης η εταιρεία Centric Συμμετοχών.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της η εταιρεία αναφέρει : Η «Centric Συμμετοχών Ανώνυμη Εταιρεία» ανακοινώνει την παραίτηση της κας Καλυψους Κοντογιάννη από τη θέση του μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας για προσωπικούς λόγους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, στη συνεδρίασή του της 17.04.2019, έκανε αποδεκτή την παραίτηση της κας Καλυψους Κοντογιάννη και την ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες της στην Εταιρεία. Παράλληλα, αποφάσισε την μη αναπλήρωση του παραιτηθέντος μέλους και τη συνέχιση της θητείας του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου με πενταμελή σύνθεση για το υπόλοιπο της θητείας του.

Υπενθυμίζεται ότι το όνομα της κ. Κοντογιάννη ήρθε στην επικαιρότητα την περασμένη εβδομάδα όταν δημοσίευμα της εφημερίδας The Times of India την έφερε ως πρόσωπο που είχε συστήσει μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη εταιρεία που ελέγχεται από τις τοπικές αρχές για ponzi sheme (σ.σ. επενδυτική πυραμίδα).

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι δύο Έλληνες φέρονται να έδωσαν εντολή για μεταφορά κεφαλαίων ύψους 50.000 ευρώ εκτός Ινδίας από τις δραστηριότητες της εταιρείας στην χώρα κάτι που οδήγησε έναν από τους διευθυντές της να προχωρήσει σε καταγγελία στην αστυνομία.

Όπως ανέφεραν οι Times of India, αξιωματούχοι της αστυνομίας υποστήριξαν ότι οι επικεφαλής της Drego προσπαθούσαν να προσελκύσουν επενδυτές υποσχόμενοι κέρδη μέσω του συστήματος της “πυραμίδας”. Δηλαδή, εάν ένας επενδυτής τοποθετούσε 400 ευρώ και έφερνε άλλους δυο τότε θα είχε κέρδη 500 ευρώ, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Τόσο η ίδια η Καλυψώ Κοντογιάννη όσο και ο Νίκος Κοκλώνης είχαν διαψεύσει την συμμετοχή τους σε τέτοιου είδους δραστηριότητα, αναφέροντας ότι η δραστηριοποιήση τους στην Ινδια μέσω της Drego Consultants Private Limited αφορά αποκλειστικά τις συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Μάλιστα ο κ. Κοκλώνης είχε αναφέρει σε τηλεοπτικό του σχόλιο ότι το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής ανέμενε επίσημο έγγραφο από τις αρχές που αποδείκνυε ότι δεν υπάρχει τίποτα εναντίον της εταιρείας του ή του ίδιου προσωπικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα