“Λύγισε” δημοσιογράφος της ΕΡΤ με την μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή

Διαβάζεται σε 2'
“Λύγισε” δημοσιογράφος της ΕΡΤ με την μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή
GLOMEX

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Χριστίνα Βίδου, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της με τον αγώνα που δίνει η μητέρα του αδικοχαμένου Αδαμάντιου Μαντή, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο.

Επί 54 μήνες προσπαθεί διακαώς ώστε να δικαιωθεί η μνήμη του γιου της. Η μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή, του 21χρονου πολίστα που έχασε τη ζωή του το 2019 σε τροχαίο δυστύχημα, βρέθηκε καλεσμένη στην ΕΡΤ και μίλησε για όσα βιώνει από τη μοιραία εκείνη ημέρα που έχασε τον γιο της.

“Συνειδητοποίησα ότι το να σκοτώνεις έναν άνθρωπο στο δρόμο είναι πλημμέλημα” είπε ενώ ευχαρίστησε τον υπουργό Δικαιοσύνης αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα που συμφώνησαν στην αλλαγή του άρθρου 290Α του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας λέγοντας ότι “τα τροχαία δεν έχουν ούτε κόμμα, ούτε χρώμα”.

Η συγκλονιστική της εξομολόγηση, ωστόσο, “λύγισε” την Χριστίνα Βίδου. Γι’ αυτό και ολοκληρώνοντας την συζήτηση τους, όντας και η ίδια μητέρα μιας κορούλας, η δημοσιογράφος σηκώθηκε όρθια για να σταθεί απέναντι από την κα. Τζιάλλα και να εκφράσει την συμπαράσταση της με μια πολύ τρυφερή αγκαλιά.

“Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια που μου έχετε δώσει γιατί ήταν πολύ σημαντικό να φανεί αυτός ο αγώνας μου. Όχι για να κερδίσω κάτι εγώ, γιατί εγώ δεν έχω κερδίσει κάτι, αλλά για να μην υπάρξουν άλλες μανάδες στη θέση τη δική μου. Καμία άλλη”, υπογράμμισε δακρυσμένη η μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα