post impression url

Πώς να ανανεώσεις τον χώρο σου, αλλά και το εισόδημά σου

Πώς να ανανεώσεις τον χώρο σου, αλλά και το εισόδημά σου

Δωμάτιο, διαμέρισμα ή σπίτι, όποιος και αν είναι ο διαθέσιμο χώρος που αφήνεις ανεκμετάλλευτο μπορείς να τον αξιοποιήσεις και να αυξήσεις τα έσοδά σου. Τώρα, έχεις και βοήθεια.

“Να το κάνεις Airbnb“, είναι μία από τις συνηθέστερες προτροπές που ακούμε από συγγενείς, γνωστούς και φίλους όταν αναφερόμαστε σε κάποιον χώρο μας που μένει αναξιοποίητος. Από το δωμάτιο ενός παιδιού που έφυγε για σπουδές, από το φοιτητικό του σπίτι σε ένα νησί που μένει άδειο το καλοκαίρι που επιστρέφει στην πόλη του, από το διαμέρισμα που μένει άδειο για 6 μήνες για οποιονδήποτε λόγο ή ακόμα και για το εξοχικό που επισκεπτόμαστε πλέον για ελάχιστες μέρες του χρόνου και μένει αναξιοποίητο όλες τις υπόλοιπες. Μπορεί λοιπόν να μην θέλεις φουλ ενοικίαση, αλλά γιατί να μην το διαθέσεις για ορισμένες μέρες ή μήνες της σεζόν; Αυτή είναι η σκέψη σου και αρχίζεις σιγά σιγά να την εξετάζεις.

Αν και ο τρόπος που δουλεύουν οι πλατφόρμες τύπου Airbnb είναι γνωστές στους περισσότερους από εμάς όταν τελικά μας προκύπτει η ευκαιρία να νοικιάσουμε έναν χώρο έχουμε ορισμένες απορίες που χρειάζονται μία επιπλέον καθοδήγηση προκειμένου να κάνουμε το επόμενο βήμα. Εδώ κάπου έρχεται η βοήθεια που περίμενες, από τον Κωτσόβολο!

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωτσόβολος μας προτείνει εύκολες και γρήγορες συμβουλές, όχι μόνο για την ενοικίαση μέσω Airbnb, αλλά και για Booking ή άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες.

Οι συμβουλές αυτές αφορούν μία μεγάλη γκάμα, όπως το περιεχόμενο της καταχώρησης ώστε να είναι ελκυστική και να ανταποκρίνεται στις παροχές, στην τιμολογιακή πολιτική που πρέπει να εφαρμόσεις, στο πώς να διαχειρίζεσαι τις κρατήσεις, αλλά και στο πώς να αποκτήσεις όσο το δυνατόν περισσότερες θετικές κριτικές από τον κόσμο που θα φιλοξενήσετε. Ακόμα, ο Κωτσόβολος προτείνει τρόπους για την μεγιστοποίηση των εσόδων, όπως την ένταξη στο Airbnb Plus. Αν το ακούς για πρώτη φορά, να σε ενημερώσουμε πως το Airbnb Plus είναι μια αναβαθμισμένη εκδοχή του Airbnb, στην οποία περιλαμβάνονται μόνο τα σπίτια με την υψηλότερη ποιότητα και οι οικοδεσπότες που προσέχουν και την παραμικρή λεπτομέρεια και δέχονται τις καλύτερες κριτικές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κερδίζουν και περισσότερα χρήματα από τα καταλύματά τους.

Συνήθως αυτά τα καταλύματα διαθέτουν value-for-money λύσεις και οι οικοδεσπότες δεν έχουν βρεθεί τυχαία στην κατηγορία Airbnb Plus.

Από κουζίνες με εντοιχισμένες λευκές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας, smart tvs, μπάνια με όλες τις ανέσεις (αλήθεια τώρα, ποιος θέλει να κουβαλάει πιστολάκι μαλλιών μαζί του στις διακοπές;) και φυσικά υπνoδωμάτιο, με συσκευές όπως χρηματοκιβώτια που βοηθούν τους επισκέπτες να νιώσουν ασφάλεια για τα πολύτιμα αντικείμενά τους ή συσκευές «Baby Monitors» που θα κάνουν το κατάλυμά κατάλληλο και για οικογένειες, όλα αυτά και άλλα τόσα μπορούμε να τα βρούμε σε έναν ειδικό κατάλογο 132 σελίδων που υπάρχει και στα 95 καταστήματα Κωτσόβολος ή εδώ.

Με όχημα την τεχνολογία το να αναβαθμίσουμε την εμπειρία φιλοξενίας είναι πλέον πιο εύκολο από ποτέ. Αναφερόμαστε σε επαναστατικά προϊόντα όπως την κλειδαριά Danalock V3, με την οποία οι επισκέπτες έχουν ελεγχόμενη πρόσβαση από το κινητό τους τις μέρες και ώρες της κράτησής τους. Ακόμα, οι επισκέπτες μπορούν να ανοίγουν την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας από το κινητό τους με το σύστημα διαχείρισης συσκευών Danalock, αλλά και εμείς μπορούμε να κλείνουμε συσκευές, όπως το κλιματιστικό ή το θερμοσίφωνο απομακρυσμένα. Γιατί, κακά τα ψέματα, το να μην έχεις τον έλεγχο του χώρου σου πολλές φορές προκαλεί ανασφάλεια. Όπως ανασφάλεια μπορεί να σου προκαλεί και το αίσθημα της επένδυσης. Ο Κωτσόβολος έχει φροντίσει και για αυτό μέσω της έξυπνης χρηματοδότησης με το Πλάνο δόσεων Κωτσόβολος. Δηλαδή, με αγορές από 10€/μήνα για να μη δεσμεύετε τη ρευστότητα σας και αναλαμβάνει τις επισκευές των ηλεκτρολογικών και υδραυλικών φθορών με το MEGA Συμβόλαιο Σπιτιού Κωτσόβολος με μόλις 89€.

Τέρμα πια οι δικαιολογίες, πλέον μπορείς και εσύ να είσαι host. Σε λίγο καιρό δε, θα είσαι και super host!

Info: Για να εξοπλίσετε το Airbnb σας επισκεφτείτε το κοντινότερο από τα 95 καταστήματα Κωτσόβολος Πανελλαδικά, μπείτε στο kotsovolos.gr ή καλέστε στο 210 28 99 999.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα