Πώς θα κάνετε την καλύτερη online έρευνα αγοράς εν όψει Black Friday

Πώς θα κάνετε την καλύτερη online έρευνα αγοράς εν όψει Black Friday

Κορυφώνεται ο «πυρετός» των προσφορών καθώς μετράμε πλέον μόλις λίγες μέρες για την Black Friday, ενώ οι χρήσιμες συμβουλές προς τους καταναλωτές για το πώς θα βγουν σημαντικά κερδισμένοι και θα αποφύγουν κακοτοπιές δίνουν και παίρνουν.

Τα κανάλια επιστρατεύουν τους ειδικούς και οι λίστες με τα tips γίνονται αυτές τις μέρες τα “hits” του Διαδικτύου και των Social Media, με τη διενέργεια έρευνας αγοράς να αναδεικνύεται στη «νούμερο 1» συμβουλή προς τους καταναλωτές.

Ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους οι καταναλωτές προς την κατεύθυνση αυτή είναι οι υπηρεσίες αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών, όπως είναι το BestPrice.gr, το οποίο μάλιστα δημιούργησε πρόσφατα έναν έξυπνο βοηθό για τους online shoppers που θέλουν να κερδίζουν χρόνο και χρήμα.

Ο λόγος για τον BestPrice Assistant, μια καινοτόμο εφαρμογή που είναι διαθέσιμη δωρεάν ως “browser extension” και βοηθά τον καταναλωτή να εντοπίζει παντού online τις καλύτερες τιμές από 1.800 ηλεκτρονικά καταστήματα. Πώς λειτουργεί; Όταν ο χρήστης που έχει εγκαταστήσει το extension επισκέπτεται ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ή website, και ειδικότερα τη σελίδα του προϊόντος που τον ενδιαφέρει, ο BestPrice Assistant τον ενημερώνει άμεσα αν η τιμή που βλέπει είναι η καλύτερη της αγοράς. Στην περίπτωση που δεν είναι, τότε η εφαρμογή εμφανίζει αυτόματα στον browser την καλύτερη ή τις καλύτερες τιμές για το ίδιο προϊόν από το BestPrice.gr.

Πώς θα κάνετε την καλύτερη online έρευνα αγοράς εν όψει Black Friday

Αν, μάλιστα, το ηλεκτρονικό κατάστημα που έχει επισκεφθεί ο χρήστης είναι ένα από τα περίπου 1.800 e-shops στην Ελλάδα που συνεργάζονται με το BestPrice.gr, ο Assistant τον ενημερώνει ταυτόχρονα για ευκαιρίες και προσφορές που είναι σε ισχύ στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τον BestPrice Assistant ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να συγκρίνει τιμές προϊόντων ακόμη κι όταν επισκέπτεται τα μεγαλύτερα e-shop του εξωτερικού, όπως τα Amazon και Apple, ή όταν παρακολουθεί YouTube βίντεο με παρουσιάσεις και αξιολογήσεις προϊόντων.

Πώς θα κάνετε την καλύτερη online έρευνα αγοράς εν όψει Black Friday

Και την ίδια ώρα, μπορεί να βλέπει και ο ίδιος άμεσα στον browser του τις αξιολογήσεις χρηστών ή ακόμη και να λαμβάνει ειδοποιήσεις για πτώσεις τιμών, προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια, σε κατηγορίες προϊόντων που τον ενδιαφέρουν.

Για να μάθετε περισσότερα ή για να αποκτήσετε τον δικό σας BestPrice βοηθό για τις ηλεκτρονικές αγορές σας μπορείτε να επισκεφθείτε το https://www.bestprice.gr/assistant και από εκεί να ακολουθήσετε τις οδηγίες για να εγκαταστήσετε το browser extension, που αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμο για Mozilla Firefox και Google Chrome.

Πώς θα κάνετε την καλύτερη online έρευνα αγοράς εν όψει Black Friday

Συνεπώς, αν θέλετε να αποφύγετε παγίδες της Black Friday ή αν είστε από τους online shoppers που αναζητάτε τις προσφορές και τις καλύτερες τιμές, αλλά δεν έχετε χρόνο για χάσιμο, τότε ο BestPrice Assistant είναι το απόλυτο εργαλείο για εσάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Black Friday
SHARE: