Το 5ο Workshop της διοργανώνει η Cosmetic Derma Medicine

Το 5ο Workshop της διοργανώνει η Cosmetic Derma Medicine

H Cosmetic Derma Medicine, η πρότυπη Κλινική Αισθητικής & Κλινικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής του μεγαλύτερου Ιατρικού Ομίλου στην Ελλάδα CDM Medical Group διοργανώνει το 5ο Workshop, με θέμα: ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ LASER ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Η πρότυπη Κλινική Αισθητικής & Κλινικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής του μεγαλύτερου Ιατρικού Ομίλου στην Ελλάδα CDM Medical Group, Cosmetic Derman Medicine, σε συνεργασία με την Candela Medical, διεθνούς φήμης εταιρία μηχανημάτων και συστημάτων ιατρικής αισθητικής, και την Innova Medical αποκλειστικό αντιπρόσωπο της στην Ελλάδα, διοργανώνει το 5ο Workshop, με θέμα: ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ LASER ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Το Workshop απευθύνεται σε όλους τους συναδέλφους Ιατρούς, τόσο σε έμπειρους Δερματολόγους και Πλαστικούς Χειρουργούς, όσο και σε νεότερους συναδέλφους, που ενδιαφέρονται για τις νέες τεχνικές στον τομέα των τεχνολογιών Laser που αφορούν τις εφαρμογές Laser Αποτρίχωσης, Αγγειακών Βλαβών προσώπου και κάτω άκρων, Ονυχομυκητιάσεις και Αφαίρεσης Tattoo – Αντιμετώπισης Μελαγχρωματικών Βλαβών. Σκοπός του εκπαιδευτικού αυτού σεμιναρίου είναι η ιατρική εκπαίδευση των συμμετεχόντων και για το λόγο αυτό κεντρικός ομιλητής του σεμιναρίου θα είναι ο διεθνώς αναγνωρισμένος Δερματολόγος & Δερματοχειρουργός Dr. Firas, με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στην Κλινική & Αισθητική Δερματολογία από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Μεγάλης Βρετανίας και κορυφαίος Ομιλητής με περισσότερες από 200 ομιλίες διεθνώς στο ενεργητικό του. Το θεωρητικό μέρος θα ολοκληρωθεί με τη συμβολή της Δρ. Αμαλίας Τσιατούρα, Επιστημονικής Διευθύντριας της Cosmetic Derma Medicine και της Δρ. Κωνσταντίνας Μάμαλη, Αναπληρώτριας Επιστημονικής Διευθύντριας της Cosmetic Derma Medicine και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί πρακτική εφαρμογή σε πραγματικά περιστατικά με τα μηχανήματα τελευταίας γενιάς της εταιρίας Candela Medical, GentleLASE PRO, GentleYAG και PicoWAY Laser.

Το Workshop θα λάβει χώρα το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 και ώρα 11:00, στην κλινική Cosmetic Derma Medicine στη Γλυφάδα, Λεωφ. Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 39 και η συμμετοχή των Ιατρών είναι ελεύθερη. Παράλληλα, κάθε Ιατρός ενθαρρύνεται να φέρει δικό του μοντέλο για πρακτική άσκηση, κατόπιν συνεννόησης με τους διοργανωτές του Workshop. Ο διακεκριμένος στο χώρο της υγείας Ιατρικός Όμιλος Cosmetic Derma Medicine Medical Group, με γνώμονα τη συνεχή εκπαίδευση και μετάδοση εξειδικευμένης γνώσης, καθώς επίσης και με στόχο τη γνωριμία με συναδέλφους από την Αθήνα, αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα, προγραμματίζει νέες εκπαιδευτικές δραστηριότητες στο προσεχές μέλλον, τόσο μέσω της Cosmetic Derma Medicine, όσο και μέσω της πολυβραβευμένης κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών Advanced Hair Clinics.

Για να δηλώσετε συμμετοχή για το Workshop, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στο σύνδεσμο: https://workshop.cosmeticdermamedicine.gr/ και τηλεφωνικά σε μία από τις κλινικές μας σε:

Αθήνα: 210 6980451

Κηφισιά: 210 6232220

Γλυφάδα: 210 8980444

Περιστέρι: 210 5715501

Πειραιά: 210 4100601

Θεσσαλονίκη: 2310 224240

Πάτρα: 2610 226562

Ρόδο: 22410 32700

Ηράκλειο Κρήτης: 2810 222303

Λεμεσό: +357 25251040

Facebook: Cosmetic Derma Medicine

Instagram: @cdm.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα