Αυτοκτονία 16χρονου

Αυτοκτονία 16χρονου

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια της απόφασης ενός 16χρονου στην Κρήτη να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο νεαρός άφησε σημείωμα στους γονείς του, ζητώντας συγγνώμη

Αφήνοντας πίσω του μόνο ένα σημείωμα συγνώμης προς τους γονείς του έβαλε τέλος στη ζωή του ένας 16χρονος μαθητής από τα Απλαδιανά Μυλοποτάμου στην Κρήτη.

Το νεαρό αγόρι βρισκόταν σε αποθήκη αγροτικής κατοικίας στα Χελιανά όταν προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα, χρησιμοποιώντας πυροβόλο όπλο.

Ο ανήλικος δε φαίνεται να είχε εμφανείς λόγους για να βάλει τέλος στη ζωή του, ενώ σαφής απάντηση στα ερωτηματικά δε δίνει το αποχαιρετιστήριο σημείωμα προς τους γονείς του.

Ο 16χρονος φοιτούσε στο Γυμνάσιο Γαράζου και βρέθηκε αιμόφυρτος από τον πατέρα του, νωρίς το πρωί, σε αγροτική αποθήκη, με το πιστόλι πεσμένο δίπλα του.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία που διατάχθηκε, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει να διαλευκάνει η υποδιεύθυνση ασφαλείας Ρεθύμνου.

Στην περιοχή βρίσκεται ο ταξίαρχος αστυνομικός διευθυντής Ρεθύμνου Μανόλης Παραδουλάκης και από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει πως επρόκειτο για έναν πολύ συνεσταλμένο νεαρό, αγαπητό στην τοπική κοινωνία, που δεν είχε δημιουργήσει προβλήματα.

SHARE:

24Media Network