Φαλλικά σύμβολα

Φαλλικά σύμβολα

Όνειδος για όλους μας, ως άνθρωποι, να είμαστε ένα βήμα πριν τον πυρηνικό όλεθρο από δύο κοκκοράκια

«Τα Αμερικανικά οπλικά συστήματα είναι κλειδωμένα και οπλισμένα», δήλωσε προ ημερών ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ, απαντώντας σε αναλόγου ύφους πολεμοχαρείς ανακοινώσεις του Κιμ Γιονγκ Ουν, του Ανώτατου Ηγέτη της Λαοκρατικής Δημοκρατίας της Κορέας, η οποία ναι μεν έχει έκταση μικρότερη της Ελλάδας (120 χιλιάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα), όμως έχει τον τέταρτο σε μέγεθος στρατό στον κόσμο, με σχεδόν τους μισούς από τα 25 εκατομμύρια κατοίκους, να αποτελούν μέλη (ενεργά, έφεδρα και βοηθητικά) του Βορειοκορεατικού Στρατού. Αυτές οι Ένοπλες Δυνάμεις των 9,5 εκατομμυρίων ανθρώπων είναι εξοπλισμένες με πυρηνικά όπλα.

Μεταξύ των δύο ανδρών, του 70 χρονου Προέδρου (και Αρχιστρατήγου των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων) και του 33χρονου Πρώτου Γραμματέα του Εργατικού Κόμματος Κορέας, (και Ανώτατου Διοικητή του Κορεατικού Λαϊκού Στρατού, με το βαθμό του στρατηγού) έχει αναπτυχθεί κάτι σαν βεντέτα.  Από τη μια ο αυτοδημιούργητος μεγαλοεπιχειρηματίας, οικονομολόγος, εργολάβος και τηλεπαρουσιαστής, και από τη άλλη ο πολιτικός, στρατιωτικός και φυσικός, σπουδαγμένος στην Ελβετία και λάτρης του μπάσκετ, ο τρίτος κατά σειράν ηγέτης της Βόρειας Κορέας, μετά τον πατέρα του και τον παππού του.

Από τη μια, λοιπόν, έχουμε το άνθος του Καπιταλισμού, ένα κωμικοτραγικό, μουσολινικό, ακροδεξιό μισογύνη, που τον χειροκροτεί και τον υποστηρίζει η Κου Κλουξ Κλαν, και από την άλλη μια ψυχοπαθητική προσωπικότητα, έναν κληρονομικό ηγέτη κομουνιστικής χώρας, έναν κόκκινο βασιλιά, που όταν τον βλέπουν οι υπήκοοί του αρχίζουν τα κλάματα από τη συγκίνηση, λες και είναι ο Έλβις Πρίσλεϊ.

Αυτοί οι δυο γελοίοι, ψυχικά άρρωστοι άνθρωποι έχουν το δάχτυλό τους ο καθένας στο κόκκινο κουμπί που πυροδοτεί τα πυρηνικά της τιμημένης τους πατρίδας. Αυτοί οι δυο σοβαροφανείς, διαβόητοι καραγκιόζηδες είναι ικανοί να μετατρέψουν τον ανθρώπινο πολιτισμό, όπως τον γνωρίζουμε σήμερα, σε ψιλή ραδιενεργή σκόνη.

Αυτά τα δύο καθάρματα, που αν υπήρχε δικαιοσύνη και σωφροσύνη στον κόσμο ούτε πάγκο με λαχανικά σε Λαϊκή Αγορά δεν θα διοικούσαν, είναι σε θέση να μας αφανίσουν όλους, καταστρέφοντας ό,τι καλό δημιούργησε ο Άνθρωπος από την προϊστορική εποχή, μόνο και μόνο γιατί δεν ανέχεται ο ένας τη μάπα του αλλουνού, σαν δυο θρασύδειλοι νταήδες της γειτονιάς, που είναι πολύ μικρή για να τους χωρέσει και τους δύο.

Είναι τραγικό πως δέκα χιλιάδες χρόνια ανθρώπινου πολιτισμού οδήγησαν σ’αυτούς τους δύο. Είναι θλιβερό πως ο Καπιταλισμός, ως εκείνο το πολιτικό και οικονομικό σύστημα που προκρίνει την ελευθερία του ατόμου, και ο Κομουνισμός, ως η κοσμοθεωρία που προτάσσει το συμφέρον της κοινωνίας, ανέδειξαν αυτούς τους δύο βλάκες ως τελικούς  προμάχους, ως τους ύστατους υπερασπιστές τους.

Είναι ντροπή για όλη την ανθρωπότητα να κινδυνεύουμε να εκμηδενιστούμε άπαντες, από έναν Καπιταλιστή σαν τον Ντόναλντ Τραμπ, και έναν Κομουνιστή σαν τον Κιμ Γιονγκ Ουν. Αυτό σημαίνει πως έχουμε αποτύχει ως Είδος στη Γη, οπότε η εξαφάνιση μάς αξίζει και με το παραπάνω, εφόσον ανεχθήκαμε και υποστηρίξαμε ανθρώπους σαν κι αυτούς, δίνοντάς τους τη δύναμη να ορίσουν τις τύχες μας.

Είναι όνειδος για όλους μας, ως άνθρωποι, να είμαστε ένα βήμα πριν τον πυρηνικό όλεθρο από δύο κοκκοράκια, που βγάζουν έξω τον πύραυλό τους,  για να δουν ποιος τον έχει μεγαλύτερο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα