Πες τα, Χρυσόστομε!

Πες τα, Χρυσόστομε!

Ο κύριος Δαβάκης, ο εκπληρωτής των πεπρωμένων της Λευκής Φυλής, τώρα που αποκάλυψε με παρρησία στο πανελλήνιο το εθνοσωτήριο όραμά του, θα έπρεπε να ηγηθεί μιας εκστρατείας...

«Όσον αφορά στο πολιτικό κόστος που λέει κάποιος, παρακαλώ και απαγορεύω σε οποιονδήποτε αθίγγανο, γύφτο, και δεν συμμαζεύεται, να με ψηφίσει. Όποιος με ψηφίσει δεν τον αναγνωρίζω. Από πλευράς αυτής της κοινωνικής ομάδας.

Λυπάμαι που το λέω, λυπάμαι τα παιδάκια τα οποία γεννιούνται από αυτούς τους ανθρώπους χωρίς να το θέλουν και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Για να μη λέμε για «πολιτικές» και «φοβόμαστε» και τις «ψήφους» και δεν συμμαζεύεται.

Εγώ απαγορεύω σε οποιονδήποτε από αυτούς κι αν έχετε κανένα γνωστό να του το πείτε αν με ψηφίζει να μην με ξαναψηφίσει. Από τους αθίγγανους. Να μην με ψηφίσουν εμένα».

Αυτά είπε ο Βουλευτής Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Δαβάκης κατά την διάρκεια ομιλίας του στο πλαίσιο συγκέντρωσης ενημέρωσης στην Παλαιοπαναγιά του Δήμου Σπάρτης, την περασμένη Παρασκευή, για την αντίδραση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Ο κ. Δαβάκης, να σημειώσω, έχει διατελέσει Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας στην κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, και έχει επιδείξει πλούσια πολιτική και κονωνική δράση. Ενδεικτικά αναφέρω την ιδιότητά του ως υπεύθυνος Ιδεολογικού της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, και μετά της ΟΝΝΕΔ, ενώ έχει υπηρετήσει ως Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελληνοβρεταννικής Φιλίας, Πρόεδρος της Επιτροπής της Βιβλιοθήκης της Βουλής, καθώς και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ελληνοϊαπωνικής Φιλίας.

Θέλω να συγχαρώ τον κύριο βουλευτή για το σθένος του. Πολλοί συνάδελφοί του βουλευτές αισθάνονται ακριβώς έτσι, αλλά φοβούνται το δυσβάστακτο πολιτικό κόστος της δημοσιοποίησης αυτών των απόψεων, και βέβαια την συνακόλουθη απώλεια ψήφων που λαμβάνουν από τους Αθιγγάνους. Επίσης, είμαι σίγουρος πως ο κ. Βουλευτής Λακωνίας εκφράζει τολμηρά τις απόψεις πολλών συμπολιτών μας, απλών και επωνύμων, με τους οποίους έχει έρθει σε επαφή τόσα χρόνια, με την επιστημονική, επαγγελματική και πολιτική του ιδιότητα, καθώς και με το πλούσιο κοινωνικό του έργο. Ο κύριος Δαβάκης απολαμβάνει της εμπιστοσύνης πολλών ανθρώπων– άλλωστε εκλέγεται με το κόμμα της Νέας Δημκρατίας από το 1993.

Να υπογραμμίσω πως ο Θανάσης Δαβάκης είπε το αυτονόητο. Η Ελλάς πρέπει να απαλλαχθεί από όλους αυτούς του μελαψούς αλλόφυλους, οι οποίοι είναι απορίας άξιον το πώς απέκτησαν το δικαίωμα του εκλέγειν και, Θεός φυλάξοι, του εκλέγεσθαι. Ο κύριος Δαβάκης δεν θέλει τις ψήφους των κατωτέρων ανθρώπων, των υπανθρώπων, όπως τους αποκαλούσε ο Καγκελάριος του Τρίτου Ράιχ, πριν ξεκινήσει την μεγαλειώδη επιχείρηση της Τελικής Λύσεως, η οποία όμως, δυστυχώς, δεν ολοκληρώθηκε.

Ο κύριος Δαβάκης, ο εκπληρωτής των πεπρωμένων της Λευκής Φυλής, τώρα που αποκάλυψε με παρρησία στο πανελλήνιο το εθνοσωτήριο όραμά του, θα έπρεπε να ηγηθεί μιας εκστρατείας, μιας σταυροφορίας εναντίον όλων όσων αμαυρώνουν και μολύνουν την Πατρίδα. Κάτι τσιγγάνοι, κάτι αναρχικοί και πούστηδες, κάτι Εβραίοι και κομμουνιστοσυμμορίτες, κάτι καθυστερημένοι και σακάτηδες και λοιπά παραβατικά μιάσματα, δεν έχουν θέση στην ελληνική κοινωνία. Πολλοί τα λένε αυτά μεταξύ τους, πολλοί εύχονται ιδιωτικώς να ξανανοίξει ο Καιάδας, αλλά μόνο ο Δαβάκης ήταν αρκετά άντρας για να ανοίξει το θέμα.

Η Νέα Δημοκρατία, το κόμμα εντός του οποίου ανδρώθηκε πολιτικά ο κύριος Θανάσης Δαβάκης, η παράταξη της οποίας η ιδεολογική σκευή συνδιαμορφώθηκε από τον βουλευτή, θα πρέπει να εκτιμήσει το μεγαλείο του ανδρός, και να τον αξιοποιήσει καταλλήλως.  Σε κάθε περίπτωση όμως, πολλοί ελληνόψυχοι συμπολίτες μας, θα βρεθούν να του σφίξουν το χέρι και να του πουν «πες, τα Χρυσόστομε!» 

*Ο Παύλος Μεθενίτης είναι δημοσιογράφος του Ραδιοφώνου 24/7.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα